Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Hat kb az eggyik se er soha a nyomaba,hidd el nekem mar volt 1-2 a kezem kozott!
A Dell azert vette meg hogy legyen egy normalis laptopja!
Tudom hogy a Dell csucs laptopot gyart de higgye mar el mindenki az Alienware a csucs nincs se Dell se IBM se Alma ami hasonloan teljesitmenyt nyujtana!A gep jatekosoknak keszult es arra is felepitve.
Abban igazat adok hogy melegszik rendesen de az alapanyagok nagyon jo minoseguek!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom hogy a Dell csucs laptopot gyart de higgye mar el mindenki az Alienware a csucs nincs se Dell se IBM se Alma ami hasonloan teljesitmenyt nyujtana!A gep jatekosoknak keszult es arra is felepitve.