Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
olvasd el a topic-ot, talan rajosz, hogy mirefel irtam azt a mondatot Sipi-nek, amivel a hozzaszolasodat kezdted (segitek, keresd az ''amig nem probaltad'' karaktersort)
tovabba azt aruld mar el nekem, hogy hogy a hala retkes peniszeben jon ide a vista?
azon, hogy ennek milyen hw-igenye lesz (attetszo ogl alkalmazas, alatta video, mindez egy forgathato kocka elen) az sem valtoztatna, ha holnap billgecc bejelentene, hogy buzi, es jon magyarorszagra, es sorban vegigdug mindenkit, kezdve Veled
lehetne esetleg valami massal is ervelni, mint hogy ''de a pistike is belerugott''?
es ne gyere Te is azzal, hogy mire jo az atlatszo ablak - atlatszo ablak ezer eve letezik, ehhez az egeszhez max annyi koze van, hogy ebben IS hasznalhato ez a ficsor (meg meg millio mas helyen, ettol teljesen fuggetlenul - szoval erre kar volt ennyi betut pazarolnod)
akkor irj, ha oilyasvalamit akarsz mondani, aminek valoban van ertelme is, nem pedig csak verszemet kaptal
koszonom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Series 11 - 46mm Jet Black Aluminium GPS S/M - 1 Év Apple Garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest