Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Én meg kinyomtam 200 kilót,"
Én pl. leszarom. Totál.
Világversenyen győztél vele? Nem? Akkor pláne. Te még csak nem is érvelsz, szóval hagyjuk is.(#19) szabonagyur
"De az nem egy vagy 5 vagy 10 alkalommal történjen meg hanem folytatólagosan."
Igen. Valamint nyerjük meg az ebt, majd a vb és megint az ebét ééééés aztán megint a vb, lenyomva ezzel a mindenidők legjobb barszájára épülő spanyol válogatottat. Na akkor és akkor is csak talán, egy fél mosolyt megengedünk a fiúk felé.Elég pontosan fogalmaztam?
(#20) Viszlát:
Őőőő az megvan, hogy a Norvégok táncoltak örömükben, hogy a magyarokat kapták? Tuti kijutás. Oda vissza verés.... aztán az Osztrákok is azzal számoltak, hogy a magyaroktól biztos a 3 pont... ühüm... 0.2 plusz egy piroslap.
Nah. Így vegyenek minket félvárról. -
Én meg ezt az elbaszott magyar mentalitást bírom, amitől itt jópár józan embernek már hányingere van. Ügyes vagy hogy kinyomsz 200 kilót gg. Tegyük fel kimész egy világversenyre, mondjuk egy fekvenyomó EB-re és azt sulykolnánk beléd, hogy jajj hát a magyar gyerek ugyis sz@r lesz, csak égeti majd a magyarokat, ennek ellenére teszem azt simán tovább jutnál a következő körre és még ekkor is csak elégedetlenkednénk, akkor hogy esne? Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest