Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Magyar nyelv jellemvonása, hogy értelmezett a kettős-, sőt a hármas tagadás is. Többszörös cáfolat formulája helyes összetett mondatban is.
Tagadást kifejező főmondat után álló mellékmondat állító, illetve tagadó formája is helyes.Pl.: angol nyelvben a kettős tagadás nem értelmezett (vagy logikai problémákat szül, nagyon mívelt anyanyelviek használják) ,de tudtommal többnyire magyarul társalgunk ezen a fórumon.
-
-
szupermacs
veterán
Köszi a javítást. Így már frankó lett.
Idejön valaki örülni és elsősorban azt említi meg, hogy mennyire nem tetszik neki a megmondóember. Az, hogy én milyen indíttatásból reagáltam ide, már nem is számít. De ha igen, akkor elmondom: mert egyébként is írtam volna, hogy örülök neki, hogy végre nyertünk legalább egy csoportmeccset. Oszt végül már gondoltam mást is hozzáteszek. Na most melyikünk van szarabb helyzetben? Akire reagáltam megmondóember, vagy én aki reagált a megmondóemberre, vagy te, aki reagált a megmondóembernek a reagálójára? Jó lesz ez a topic, csak a posztolót sajnálom kicsit miatta. Inkább offba is teszem mán. -
-
Viszlát
addikt
Az angol egyébként ugye meglehetősen foci-orientátl népség, abszolút értékelik ha valaki szívvel-lélekkel küzd. Én például a kint lévő szurkolókra is büszke voltam, olyan zajt csaptak, hogy szinte csak őket lehetett hallani, folyamatosan ment a buzdítás. Még a kommentátorok is vagy 15x megjegyezték, hogy eszméletlen hangulatot csinálnak a stadionban - balhé nélkül!
Na de majd jövő hét szerdán a portugálok ellen én is megteszem a magamét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest