- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én nem vagyok nagy focidrukker, de a baráti társaságom nagyobb része az, úgyhogy EB láz van és a magyar meccset is néztem több másik meccsel együtt.
Mivel igazából nem nagyon érdekel az egész téma, talán elfogulatlanul mondhatom, hogy szerintem szépen játszott a csapat. Persze voltak hibák, meg sokszor a lelkesedés helyettesítette a tudást, de emlékszek régebbi válogatott meccsekre ahol szinte lassított felvételben mozogtak a srácok, nem volt harc, nem próbálkoztak, csak kóvályogtak aztán hátha eltalálja őket a labda....
Ehhez képest itt harcoltak, abszolut nem éreztem őket lassabbnak mint az osztrákokat, voltak kifejezetten szép megoldások, remekül kezelték a letámadásokat pl az olaszos ha megindul felrúgom megoldások nélkül (gondolok itt az olasz-belga meccsen látottakra). Helyzetek is voltak, egész jól felépítve, voltak időszakok amikor az jóval esélyesebb osztrákokat szinte lefocizták a pályáról.
Azok az osztrákok akik 4-et vágtak a svédeknek idegenben és hülyére verték a selejtező csoportjukat.A fanyalgókat meg nem értem. A BL döntőben is szar a vesztes csapat és elzavarnátok őket inkább trágyát túrni? Mindig van az egyik csapat akinek jobban jön ki az nap a játék, de azért hatalmas csodák nincsenek. Sokan mai napig nem értik, hogyan tudtak a görögök EB-t nyerni, pedig csak arra a 7 meccsre minden fegyelmet összeszedtek és mindenkit kinyírtak az antifocival. Szépségdíjas gólokkal szórták meg az ellenfelet? Nem. Ők lettek az Európa bajnokok? Igen... Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest