Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
sikerült elolvasnom, kár hogy nem tesztelted az e-sata csatolót is
-
lorcsi
veterán
jó hogy rátaláltam a tesztre, épp ilyet néztem ki én is
-
msgt.fubar
senior tag
Korrekt kis cumónak látszik, bár a HD Tach-ban mért átviteli sebességet némileg keveslem — múltkor Atesz tesztjében egy hasonló kütyü 10mb/s-al volt gyorsabb. Pedig Te használtál Samsung vinyót, ő pedig "csak" Maxtort, mindenesetre érdekes. Mondjuk külalakra és méretre ez a megoldás jobban tetszik, valahogy bizalomgerjesztőbb.
-
wipes
senior tag
4 csavar a vinyó rógzítéséhez kell, 2 kicsi meg oldalt a becsúsztatós talp alá, a keretet tartja össze, több csavar nekem nem is volt hozzá, igaz ez nem satás
ha valaki ide csatisat vesz, a bele kerülő vinyót slave-re kell jumperelni (bár gondolom rajtam kívül ezt tudja mindenki, és nem szereli szét a kütyüt 2x, mint én
) 
-
sNORh
addikt
tényleg mutatós kis darab, jó az írás

-
kelzsoca
félisten
Akinek pedig nem fontos a keret, csak az univerzális csatlakoztathatóság akkor ajánlom figyelmébe:
Egyébként jo írás lett, és árához képest korrekt a cucc

-
lorenzen
aktív tag
Az elméleti vége 60MB/s.
Nyilván ennyit sohasem lehet elérni. -
Solten
őstag
Brumi, Lorenzen: na igen, elég sovány, talán az "ősi" Samum miatt?

Lorenzen: inkább 35 MB/s, egy PH-tesztből "vettem kölcsön"...

-
Brumi˘
addikt
Kicsit kevésnek tűnik az olvasás. Nálam 5400rpms noti vinyó van egy 2500ftos usbs házba és 32,4MB/s az átlag olvasás.
Am jó írás grat.

-
mexicanraven
senior tag
Jó kis cucc ez, gart hozzá! Nah és ez egy remek kedvcsináló laptop tulajoknak(és másoknak is
)! Azaz jó, hogy megírtad! 
-
mob_zzz
aktív tag
Nemrég én is egy ugyanilyen házat vettem. A külseje és az anyagminőség nagyon tetszik, annyi a baj vele, hogy a SMART-adatokat nem közvetíti a HDSentinelnek.
Ja és: én nem tudtam rájönni, hogy minek van az a sok csavar a csomagban, nem is használtam egyiket sem a szereléskor. A kis gumidarabot sem tudom hova kéne passzítani... -
Tényleg jól néz ki a kis keret. Az eSata is jó dolog rajta, és az ára is megfelelő, az anyagához képest. Jó kis írás lett, gratulálok. Egyébként nekem is ilyen monitorom van
(Ha jól tévedek, Samsung 731BF) És az utolsó képen a gép csak nem egy Asus EEE 1000H?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bialetti kézi kávéőrlő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) 
és még gyors is...

)! Azaz jó, hogy megírtad!