- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
sikerült elolvasnom, kár hogy nem tesztelted az e-sata csatolót is
-
lorcsi
veterán
jó hogy rátaláltam a tesztre, épp ilyet néztem ki én is
-
msgt.fubar
senior tag
Korrekt kis cumónak látszik, bár a HD Tach-ban mért átviteli sebességet némileg keveslem — múltkor Atesz tesztjében egy hasonló kütyü 10mb/s-al volt gyorsabb. Pedig Te használtál Samsung vinyót, ő pedig "csak" Maxtort, mindenesetre érdekes. Mondjuk külalakra és méretre ez a megoldás jobban tetszik, valahogy bizalomgerjesztőbb.
-
wipes
senior tag
4 csavar a vinyó rógzítéséhez kell, 2 kicsi meg oldalt a becsúsztatós talp alá, a keretet tartja össze, több csavar nekem nem is volt hozzá, igaz ez nem satás
ha valaki ide csatisat vesz, a bele kerülő vinyót slave-re kell jumperelni (bár gondolom rajtam kívül ezt tudja mindenki, és nem szereli szét a kütyüt 2x, mint én
) 
-
tomio
tag
-
mob_zzz
aktív tag
-
sNORh
addikt
-
kelzsoca
félisten
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
tényleg mutatós kis darab, jó az írás

-
kelzsoca
félisten
-
lorenzen
aktív tag
Az elméleti vége 60MB/s.
Nyilván ennyit sohasem lehet elérni. -
Solten
őstag
Brumi, Lorenzen: na igen, elég sovány, talán az "ősi" Samum miatt?

Lorenzen: inkább 35 MB/s, egy PH-tesztből "vettem kölcsön"...

-
Brumi˘
addikt
-
lorenzen
aktív tag
-
mexicanraven
senior tag
Jó kis cucc ez, gart hozzá! Nah és ez egy remek kedvcsináló laptop tulajoknak(és másoknak is
)! Azaz jó, hogy megírtad! 
-
mob_zzz
aktív tag
-
Solten
őstag
-
mob_zzz
aktív tag
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
-
mob_zzz
aktív tag
Nemrég én is egy ugyanilyen házat vettem. A külseje és az anyagminőség nagyon tetszik, annyi a baj vele, hogy a SMART-adatokat nem közvetíti a HDSentinelnek.
Ja és: én nem tudtam rájönni, hogy minek van az a sok csavar a csomagban, nem is használtam egyiket sem a szereléskor. A kis gumidarabot sem tudom hova kéne passzítani... -
Samus
addikt
Tényleg jól néz ki a kis keret. Az eSata is jó dolog rajta, és az ára is megfelelő, az anyagához képest. Jó kis írás lett, gratulálok. Egyébként nekem is ilyen monitorom van
(Ha jól tévedek, Samsung 731BF) És az utolsó képen a gép csak nem egy Asus EEE 1000H?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) 
és még gyors is...

)! Azaz jó, hogy megírtad!