Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tegnap én 10 perc után azért hagytam abba a CS:S t mert valamiért szokatlanul lassú volt. sokszor leesett 30-40 FPSre. Ez nekem már elég volt hogy ne játszak vele. Mostmár csak ki kell derítenem hogy mi okozza hogy ilyen lassú.
Szal tényleg az igények mindenkinek mások. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem mind egy milyen memória fogy el.
Azt azért ne felejtsük el, volt teszt 4870 es Full HD felbontásban 512vs1Gb. 2Db Program mutatta az előnyét a + 512Vramnak, úgy hogy szerintem nem minden a memória. Ha a Gpu már lassú az a + 512M Vram nem fog kihúzni *császból. Annyi szent hogy ha full hd avagy magas felbontásban akarsz szűrökkel játszani szerintem már a mai világban 4870 es elvérzik.Olvastam hogy Sokan istenítik a 8800 GTX et- 8800 Ultrát. Szerintem nézzetek utána mit megy egy jól megtermett 4850-es. Mert véleményem szerint letiporja az ultrát is. G80 Chip fölött lejárt az idő. Főleg alacsony felbontásban a 4850 es a tuti befutó. 384Bit maximum magas felbontásra jó, meg vagizni vele. Másra nem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mmdms
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
384 bit.
Beszélgettek itt hogy milyen szinten van a gtx meg ultra, én annyit mondanék, volt szerencsém a gtx előtt egy 512-es gtshez, hát, farcry2 valahogy gördülékenyebben ment, azért az órajelek szerintem többet érnek mint az a +128 bit.hoffman_: Nekem 320-as zotac amp!-em volt, fú, hát azt én is imádtam! A gtx meg se közelíti tuningban azokat!
-
Bluegene
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
látod, neked ha egyik olyan mint a másik, akkor nem e bolygón élsz
elbagatelizálod
ugyanígy teszel a vga-k közti különbségeknél, ahány teszt annyi eredmény, szvsz ez korántsem van így, persze hisz más más gép alatt más beállításokkal futottak, de az arány kijön
szal szereted elbagatelizálni a dolgokat
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Köszi szépen, nézem, ahogy betöltött...
Amúgy megerősítem, nekem is evvan, és ha pakolsz mellé MASAAAAF-t akkor bizony megdeglik 1680-on, elég sokszor. De jó kártya ez. Bár a G80-t meg sem közelíti. Nekem 640GTS-em volt, 2 évig és szerelmes voltam belé, fantasztikus kártya.Egyébkét nem Te voltál az, aki beleturkált SHIFT-be, hogy milyen csili-vili is lehet, csak akkor megzabálja a vasat? Megnézném, de olyan ratyi a net épp, hogy 10 perc mire eljutok a SHIFT topicba

-
Cootermain
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Lényegében igen. Azt akartam mondani hogy 1680-ban még használható, az fölött elfogy a vramból, és a GPU sem olyan bivaly hogy bírja az 1920-as felbontást ( HD-ra amúgy is kell 1GB vram ). Én csak 1360x1024-ben használom ( előző kommentben elírtam
), ennyit tud max a monitorom,oda pedig még szűrőkkel is tökéletes. BTW van még a kártyában erő, hasonló "túlélő" mint a 8800GTX ami a mai napig megállja a helyét 1680-ig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy megerősítem, nekem is evvan, és ha pakolsz mellé MASAAAAF-t akkor bizony megdeglik 1680-on, elég sokszor. De jó kártya ez. Bár a G80-t meg sem közelíti. Nekem 640GTS-em volt, 2 évig és szerelmes voltam belé, fantasztikus kártya.