Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bejegyzés első mondatában : (nem Live, hanem a pendrive-ra telepített normál OS kellett, ami fontos különbség).
Live cuccaim vannak, de az nem volt elég.@Bambano : Nekem úgy tűnik, hogy azt már csak i386-nak hívják
Nemrég akartam Via C3 procis gépből home szervert kreálni (aztán nem tettem), de arra sem ment fel, akkor láttam, hogy sajnos i686 a követelmény már az i386 -nak is. De már kb. semmi nem támogat az alatt! Mandriva-t láttam kb, ami még i586-ig megy.Sudo-ért miért jár korbács? Mondjuk értelme úgy lenne, ha nem a root lenne az egészen az egyetlen user, de ha egyszer odajutok, beleveszem azt is, hogy ne rootként használódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Live cuccaim vannak, de az nem volt elég.
Nemrég akartam Via C3 procis gépből home szervert kreálni (aztán nem tettem), de arra sem ment fel, akkor láttam, hogy sajnos i686 a követelmény már az i386 -nak is. De már kb. semmi nem támogat az alatt! Mandriva-t láttam kb, ami még i586-ig megy.