Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Én fosásokért és kuncogásokért vettem egy Pinephone-t még Január körül. Igazából jó poén hogy sok linux disztrót lehet rá pakolni, de teljesértékű telefonként még nem sokat használtam abból kifolyólag hogy nem sok működő felület megoldás volt rá.
Mostanában kezd oda eljutni hogy talán teszek vele egy próbát. Egy SXMO nevű felületet használok PostmarketOS-en, aminek az a lényege hogy egy Window Managerrel és pár utility összescriptelésével kezelhetővé sikerült tenni egy teljesen normális asztali felületet (Mármint a terminál-rajongó, WM használó Linuxosok felfogásában használható). Természetesen van két másik casual usereknek készült GUI/DE is, illetve akár teljesen külön Ubuntu/SailfishOS disztró (meg sok másik, csak azok nem annyira előrehaladottak)
Teljesen alap asztali Linuxra készült programokat használok, beleértve a Firefox böngészőt is. Bár nem "snappy", de simán használható kategória. A telefonálás és sms is meg van oldva, de még nem próbálkoztam meg a simkártyám áthelyezésével.
Igazából úgy érzem elég jól áll a nyílt kis ARM eszközök szénája. Most árusítják a "community edition"-t ami mellé jár egy USB-c HUB HDMI-vel és USB portokkal ha esetleg dokkolni is akarnád a telód, ami alap linux rendszernél csak azt jelenti hogy más képernyőre kéred a kimeneted.
Szóval jókat írtál a telókról, de szerintem nem annyira szörnyű a helyzet mint gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi