- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Én fosásokért és kuncogásokért vettem egy Pinephone-t még Január körül. Igazából jó poén hogy sok linux disztrót lehet rá pakolni, de teljesértékű telefonként még nem sokat használtam abból kifolyólag hogy nem sok működő felület megoldás volt rá.
Mostanában kezd oda eljutni hogy talán teszek vele egy próbát. Egy SXMO nevű felületet használok PostmarketOS-en, aminek az a lényege hogy egy Window Managerrel és pár utility összescriptelésével kezelhetővé sikerült tenni egy teljesen normális asztali felületet (Mármint a terminál-rajongó, WM használó Linuxosok felfogásában használható). Természetesen van két másik casual usereknek készült GUI/DE is, illetve akár teljesen külön Ubuntu/SailfishOS disztró (meg sok másik, csak azok nem annyira előrehaladottak)
Teljesen alap asztali Linuxra készült programokat használok, beleértve a Firefox böngészőt is. Bár nem "snappy", de simán használható kategória. A telefonálás és sms is meg van oldva, de még nem próbálkoztam meg a simkártyám áthelyezésével.
Igazából úgy érzem elég jól áll a nyílt kis ARM eszközök szénája. Most árusítják a "community edition"-t ami mellé jár egy USB-c HUB HDMI-vel és USB portokkal ha esetleg dokkolni is akarnád a telód, ami alap linux rendszernél csak azt jelenti hogy más képernyőre kéred a kimeneted.
Szóval jókat írtál a telókról, de szerintem nem annyira szörnyű a helyzet mint gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest