- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem sért törvényt, mert nem csinál pénzt belőle, csak letölt. Az meg Mo-n legális. Hja hogy fel is tölt? Akkor youtube + audacity – ugyanott vagyunk és itt még feltöltés sincs.
Vagy a youtube is törvénysértés?#40 doc: Ebay meg hasonló aukciós oldalak? Külföldön biztos beszerezheted...
Hát igen
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HatakeKakasi #4 üzenetére
Lényegében én is pont ugyanezt mondtam
A példádra amúgy azt szokták mondani, hogy mivel igaz csak 50 ft lenne a bkv jegy meg akármi, de sokkal kisebb lenne az árrés, a haszon így kevesebb a bevétel, de ez soha az életben nem fogjuk megtudni, mert a dinnyés csakazért sem fogja olcsóbban adni a dinnyét, inkább rárohad az egész.Ollie: Tudom hogy nagyon ellene vagy a wareznak meg minden, de kérlek olyan is van, aki letölti a játékot és bár illegálisan teszi, ha nem tudná letölteni akkor sem venné meg. Szóval így végülis tökmindegy hogy letöltötte e vagy sem, ha amúgy sem vásárolna.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem, most csak a példa kedvéért, ha mostantól megszűnne a torrentezés vagy egyéb filecserélés akkor sem vásárolnának sokkal több ilyen anyagot amit ingyen le tudtak tölteni, hanem maximum keresnek valami más elfoglaltságot. Úgyértem, aki torrentezik: vagy ingyen használ valamit amit letöltött, vagy nem foglalkozik vele egyáltalán. (Túlnyomórészt, tehát nem 100%-ra értem) Legalábbis itthon, és ezt csakis erre az országra értve, mert ugye itt volt a razzia.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest