- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Töltőt még nem nézegettem. Tegnap este óta akun volt, az kb 22 óra. Nem töltött bele semmit, pont ott hagyta ahol este abbamaradt. Kikapcsolt állapotban egyszerűen nem tölt. Most amíg fenn vagyok bekapcsolva hagyom és lehúzom a hálózatról, hogy ígyis megtartja-e a töltést. A volt tulaj azt mondta azért szállhatott el belőle mert vmilyen sleep módba ment a gép, de 100% hogy kikapcsoltam. Lehet ez a jelenség aku vagy töltő eletronikájának a problémája? Aku eletronikás gebaszokról már hallottam más gépeknél, nekem még nem volt "szerencsém" ilyenhez. A töltési ciklus egyébként a volt tulaj szerint 100 körül van, el is hiszem neki, ha valaki át akar verni valakit, az nem ír hozzá egy cikket is
de holnap megnézem azt is. Nekem az a lényeg hogy tudjam, kikapcsolt állapotában a nem töltés thinkpad "szokás"-e, de úgy látom nem, tehát valami nem oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest