Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Az önvezető autók jövője (ha lesz) az, hogy minden auto önvezető és egymással kommunikálnak P2P rendszerben (vagy egy szerverrel, ami koordinálja azokat a dugók és torlódások elkerülése miatt)
Ha nem kell vezetned, sőt egy idő után nem is vezethetsz, akkor utas vagy a kocsiban. Emiatt a forgalomban lévő személyautók száma drasztikusan csökkenni fog és helyettük automata taxik lesznek, illetve automata mikrobuszok/buszok.
Azt viszont nem tudom, hogy a biciklisek és motorosok miként illeszthetők be ebbe a képbe, mivel elvileg ugyanazon az úton osztoznak.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem már több cég nyitott a dologra. Az USA-ban főleg a Tesla, de nekik szerintem meg vannak még ehhez a szakembereik. Europában több nagy autógyár viszont szívesen alkalmazná ezeket. Az Apple meg totál fekete ló most ebben a témában. Továbbra sem hiszem, hogy autót gyártanának, csak szerintem a 2x2=4 tipusú szabadalmakat szeretnék lefoglalni, hogy még több pénzhez jussanak. Esetleg az "okos autó" témára ráfekszenek, de kétlem, hogy bármi hardvert gyártanának. Ők túl drágák lennének, hogy bármelyik autógyártó az ő rendszerüket vegye.
Szóval a Tesla-ra van esély, vagy Merci, BMW, WV, Opel, de lehet hogy hárman összehoznának valamit a témában.
A Google esetén nem is olvastam még arról, hogy ők ezt csak amolyan hobbyként fejlesztgetik, vagy van is valami tervük a hasznosításra. Autót nem gyártanak, és gondolom nem is fognak, szóval már rég szövetkezniük kellett volna pár autógyárral, nem csak tesztelgetni, reszelgetni a technológiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest