Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Senki nem mondta, hogy a PH! lop, csal, hazudik... Szerintem ezt túlreagálod. Itt csak arról van szó, hogy az AMD vs. Intel fogyasztásos tesztben már akkor is sokan külföldi teszteket linkeltek, és kéréseket fogalmaztak meg, állítva, hogy az akkori eredmény nem feltétlenül a valódi adatokat tükrözi.
Lám, most ti magatok kimértétek, leírtátok azt, ami akkor elhangzott. Olyan nagy fáradság lenne egy két mondatos *UPDATE* címkével beszúrt szöveget a végére odatenni, linkelve ezt a tesztet, és leírni, hogy a fogyasztási viszonyok bizony változhattak, ennek meg annak a figyelembe vételével? Máskor is szoktatok ilyet csinálni.
A fenyegetést pedig inkább erősen noszogatott kérésnek nevezném. Fenyegetés, ha Rátok nézve lenne negatív kimenetele. Azonban csak csalódást írtam, ami az Olvasóban lejátszódó dolog, annak pedig a PH!-ra nézve legfeljebb erősen közvetett hatása lehet. De ha még ezek után is fenyegetésnek érzed, akkor elnézést.
Az a 30+ watt pedig még 125W-os TDP-t alapul véve is bizony a processzor abszolút maximum fogyasztásának 25%-a az AMD esetén. Negyede. VGA teszteknél 1-2%-ra szoktátok azt mondani, hogy mérési hibahatáron belül. No de nekem oly mindegy. Mégegyszer csak bocsánatot kérni tudok.
HGyu
-
Én nem vonom kétségbe a PH szavahihetőségét, de annak én is örülnék, ha a jövőben nem az ASUS lapjával tesztelnétek, mármit, ha lehetséges.
A másik oldalról viszont, az inteles tesztlapot is meg kellene vizsgálni ugyanilyan szempontból, és abból a mezőnyből választani mindkét oldalon, amibe a vásárló leginkább belefut.
Ez csak egy ötlet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest