Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Megható, szép írás. Lájkoltam.

-
Crystalheart
őstag
Az Új Akropolisz pályázatán továbbjutott az írás, kérlek, lájkoljátok ti is az alábbi listában, hogy minimum a közönségdíjat megszerezhesse!
Kösz! -
tvamos
nagyúr
Es magamra is vettem...
-
tvamos
nagyúr
Gyonyoru amit irtal! Koszonom, hogy megosztottad!
-
Crystalheart
őstag
Nemsokára jön a novellából készült kisfilm, addig is frissítettem a bejegyzést új képekkel!
-
rarri
senior tag
Nagyon megható és drámai történet, mégis példát mutat nekem , nekünk, hogy hogyan kellene látnunk, élnünk a világot. Köszönöm hogy elolvashattam.

-
Crystalheart
őstag
Sajnos aki fiatalabb korában is kiállhatatlan, at sokszor olyan marad, vagy még rosszabb lesz idősként. Én is nem egy ilyet ismerek. Ilyet pedig, akiről írtam... kicsit illúzióromboló, de én személyesen nem ismerek. Attól függetlenül létezhet, és remélem is, hogy létezik.
-
legiaap
félisten
Nagyon színvonalas írás. Nekem van pár ilyen öreg ember ismerősöm. Sok öreg ilyen, kedves, aranyos, segítőkész, de...bizony találkozok nap mint nap olyanokkal is akik fellöknek a buszon, hogy leülhessenek, akik követelik a helyet, akik pofátlanok és azt hiszik mindent megtehetnek. Azoknak én nem adom meg a tiszteletet. Sőt mivel én falun nőttem fel ezért jobban ismerem az öregeket és elmondhatom, hogy a falusi öregek az igazi "öregek"...
-
Crystalheart
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jópofa

Köszi nektek is, hogy elolvastátok! Jó ennyi pozitív visszajelzést olvasgatni, ez azt jelenti, azért volt még hova fejlődnöm.

-
faevike29
tag
Nagyon szép írás volt !
Remélem hamarosan újabb írásodat is olvashatjuk itt. -
Mikor kissrác voltam, és valaki megkérdezte tőlem, h milyen hangszeren játszok, viccesen szoktam válaszolni, h "Tudok harangozni!".
Mert valóban meg tudtam nyomni a templom sekrestyéjében a kis- és a nagyharang feliratú gombokat, mikor a sekrestyésnéni megengedte ministrálás előtt......
Nagyon jó történet. -
Vakegérke
félisten
Megrendítő. Több ide illő szót nem találok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon jó ! -
s.szinta
csendes tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Már ott is van

-
Kareszovics
addikt
Igazán megható történet volt.

-
Crystalheart
őstag
Nagyon örülök, hogy tetszett nektek, ezért is érdemes volt már ide föltölteni.

s.szinta: Ennek pedig külön örülök, igazán megtisztelő, jóhogy elfogadom az ajánlatot

Sajnos azonban - egyelőre - nem vagyok valami ismert és nagy író, de ami késik, nem múlik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Polgári nevet küldöm priviben... bár iwiwen akárki rám tud keresni, de mindegy, így gyorsabb.
-
s.szinta
csendes tag
Istenem, teljesen felkavartál. Annyira szép...és én nagyon szeretem az öregeket. Amíg ílyeneket tudsz írni, nem kell aggódnod amiatt, mit hagysz az utókorra.
Szeretném ezt az írásodat betenni az irodalmi blogomba, ha megadod a neved, azzal, ha nem, akkor csak a nickeddel. Még csak nem olyan rég indítottam, neves kortárs íróktól közlök verseket, novellákat, de helyet kap minden olyan írás, ami jó, akkor is, ha nem közismert író műve. Bár még az is lehet, hogy közismert író vagy, álnéven
Egérkétől is kérek majd írásokat és a magaméból is lesz ott, örökítsük meg az utókornak
Irodalmi kávéház a címe és itt található: http://irodalmi-kavehaz.blogspot.com.Ha valaki szeretné ott látni az írását, írjon bátran.
-
Solten
őstag
Szép írás

-
Szplöttyy
senior tag
Köszönöm,élmény volt olvasni

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)