Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
"a freesync s maga az adaptive sync mint technológia pedig nagyon hasznos single player játékok esetén, ugyanis nem kell egy olyan kártya ami stabilan hozza a 60 fps-t"
Na ez elég nagy hülyeség. A monitor hiába idomul az alacsony fps-hez (pl. 35fps/35Hz), a 35fps akkor is kevés, már szaggat, darabos. Lehet, hogy te erre nem vagy érzékeny, de téveszméket ne terjessz.
-
zone
őstag
Nekem is r9 380 van, egy 35" 21:9 monitorral. Szeirntem az r9 390 nem lenne nagy ugrás, inkább egy gtx 980 ti felé nézelődök, hozza a 1070 szintjét, csak olcsóbban.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Zicokuka
senior tag
Bár nincs 4K-s tervem stb..monitorom is régi darab már,de pont R9 380-at cseréltem én is,nekem egy GTX 1060 3Gb lett a befutó.Bár ahogy írtad neked csak amd,meg a vram se mindegy.Nekem ilyesmi nem volt
-
-
félisten
Látom, 4K-s IPS monitorod van... az LG hogyan interpolálja az alacsonyabb felbontásokat?
Gondolom nem ekkora felbontásban játszol, de akkor kíváncsi lennék, hogy milyen mértékű az elmosódás?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Köszönöm szépen Hát jah, igaz hogy teljesítményben ott van a kettő között, de fogyasztásban nem A freesyncet én sem értettem miért pártolják ennyire, de mióta van el sem tudnám képzelni nélküle az életem Kb mint anno ssd-vel, kb ugyan ez voltXD
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
kikikirly
senior tag
Köszönjük a tesztet.
Inkább 570 és 580 között van teljesítménybe. -
félisten
Köszi a tesztet! Jaja, jó még ez a kártya, ahogy az R9-380/4GB is.
Freesync meg igazán kerülhetne kb. mindegyik otthoni, mindenes monitorba. Kb. a leghasznosabb feature, ha valaki nem gondolja komolyan a játékot.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest