- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Gratulálok a cikkhez, nagyon jó és érdekes lett. Jó tuni, hogy nem csak én szenvedek ezzel évek óta
. Nálam van egy Win 7-es htpc 2x1 TB, ezen vannak a filmjeim. Én is szemezgettem az XBMC-vel, de a végén a Mediaportal-nál kötöttem ki, mert tunerkártyák is vannak a gépben. Van hozzá wireless bill+egér, ha valamit állítani kell meg egy Imon távirányító. Az androidos telefonomról Gpad programmal is lehet írányítani (touchpad, virtuális bill. és távirányító felület). Sajna a Mediaportal-hoz nincs olyan kliens androidra mint az XBMC-hez. Van egy TP-link 1043D-m Open-WRT-vel, erre van dugva egy külső házban lévő 250GB winyó, ezt használom NAS-nak. Ezen vannak a zenéim meg a fényképek, mert így elérem az asztali gépemről meg laptopról is. Ja és a routeren fut a Transmission is.
@Oldmobil: Androidra van a 2player nevű progi, ez UPNP szerverről tud lejátszani vagy más dlna eszközt írányítani. Vagy ő is tud a forrás lenni. Win 7.el szépen működik, a borítókat is megjeleníti. A másik program meg az iMediaShare, amivel dlna-s eszközre lehet kirakni a telefonon lévő képeket-zenéket videókat meg egy csomó webes tartalmat. Én most gondolkodom egy olcsó kínai androidos tablet beszerzésén, kíváncsi vagyok azzal mire fogok jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Három évvel ezelőtt kezdtem keresni az ideális megoldást az otthoni hálózati zenelejátszásra...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest