- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Gratulálok a cikkhez, nagyon jó és érdekes lett. Jó tuni, hogy nem csak én szenvedek ezzel évek óta
. Nálam van egy Win 7-es htpc 2x1 TB, ezen vannak a filmjeim. Én is szemezgettem az XBMC-vel, de a végén a Mediaportal-nál kötöttem ki, mert tunerkártyák is vannak a gépben. Van hozzá wireless bill+egér, ha valamit állítani kell meg egy Imon távirányító. Az androidos telefonomról Gpad programmal is lehet írányítani (touchpad, virtuális bill. és távirányító felület). Sajna a Mediaportal-hoz nincs olyan kliens androidra mint az XBMC-hez. Van egy TP-link 1043D-m Open-WRT-vel, erre van dugva egy külső házban lévő 250GB winyó, ezt használom NAS-nak. Ezen vannak a zenéim meg a fényképek, mert így elérem az asztali gépemről meg laptopról is. Ja és a routeren fut a Transmission is.
@Oldmobil: Androidra van a 2player nevű progi, ez UPNP szerverről tud lejátszani vagy más dlna eszközt írányítani. Vagy ő is tud a forrás lenni. Win 7.el szépen működik, a borítókat is megjeleníti. A másik program meg az iMediaShare, amivel dlna-s eszközre lehet kirakni a telefonon lévő képeket-zenéket videókat meg egy csomó webes tartalmat. Én most gondolkodom egy olcsó kínai androidos tablet beszerzésén, kíváncsi vagyok azzal mire fogok jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest