- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
PazsitZ
addikt
Nem azt mondta, hogy az egyik szereplő szerinte buzi, aztán, hogy az interneten is írnak ilyeneket, de nem bizonyított. Ezután farkas, meg a vámpír az buzis vagy mit magyaráz, plusz filmben elhangzó áthallásos szövegekre hoz példát, mert hogy a filmben ezt mondja. Vagy rossz videót néztem, vagy akkor tényleg nem értem mi történt ezen youtube link alatt.
Jah, hogy a karakter az, értem. Akkor úgy oké.
De nem az az alapvetés, hogy mindenki szerelmes a főszereplő csajba? Mondjuk bi még lehet akkor.
Művelődnöm kell, le vagyok maradva. -
PazsitZ
addikt
Azt jól értem, hogy egy színészt úgy buziz le, hogy az általa eljátszott szerepet és szövegscriptet elemzi?
Ez egy normál embertől is bődületes hülyeség nem egy olyantól, aki filmkritikát szeretne megfogalmazni.A nyitott száj, mondjuk tényleg jó poén, de ez mondjuk megint nem kritika, hanem fikázás.
Szóval nem tudom lehet az a baj, hogy nem ismerem a sztorit/filmet, de ez még viccesnek se nagyon vicces. -
Domxc
senior tag
Ez kva jó
-
Algieba
őstag
Megnéztem az Alkonyat kritikáját is. Annyira találóan kifilézte mindkét celluloid hulladékot, hogy elégedetten vigyorogtam.
"Két szociopata násztánca."
Oh, yes! -
darál0w
Jómunkásember
Charlie fuckin Swan the BOSS az igazi hős
-
moha21
veterán
Like a boss.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez komoly
....továbbra sem akarom megnézni...
-
-
OMFG!
OMFG!Meg kell néznem mind a 3 rész Alkonyatot!
-
Ocarina
aktív tag
A többi vidója is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mikrotik routerek
- Kerékpársportok
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest