- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano #25 üzenetére
Oké, ezt benéztem...
Hiba van a mátrixban. Tisztán emlékszem, hogy beszélgettem a témáról, és említettem, viccből, hogy remélem nem követi az AMD a kékek hidazását. Csak azt felejtettem el, hogy ez egy szóvicc volt - a bridge -> ridge hasonlóságára -, és nem is olvastam el rendesen a kommentedben a szót.@(#28) bacsis:
Tisztában vagyok vele hogy ez egy szubjektív vélemény a részedről, de mégsem értem miért mondod. Tekintve hogy ez nem egy akciójáték, vagy fps, hanem egy stratégia, ahol sok pici ilyen kis űrhajócska fog röpködni a levegőben. Ahhoz képest szerintem eléggé jó.@(#31) jacint78: "Rajzfilm"es? Egy űrhajó más érzetet nem is kelthet bennünk. Főleg egy ilyen, mivel ilyen még nem létezik. Kicsit plasztik, hiányoznak részletek, ezt aláírom. De nem olyan rossz ez. Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest