Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MCBASSTION
üzenetére
Ne a saját fejeddel gondolkodj, hanem egy egységsugarú "gémer" fejével, aki windows-hoz szokott.
Szerintem sem nehéz, de mégis sok júzer nem találja a menüt, mert nincs ráírva, hogy start, és windows logo sincs rajta. Rengeteg ilyen van, tapasztalatból tudom.Valamiért mégsem terjedt el az OpenGL mostanában. Tudom, hogy elvileg mindent meg leht oldani openGL alatt is, de sajnos arra nem tudok magyarázatot, hogy miért nem használják, mikor a DX vastagsága régóta ismert probléma. Gondolom, az OGL is ugyanolyan "vastag", nem?
-
válasz
MCBASSTION
üzenetére
ja, mondjuk hatalmas előrelépés az x700-as idők óta hogy már csont nélkül felmegy a driver, és nem kell napokig masszírozni, meg fórumozni

-
válasz
MCBASSTION
üzenetére
persze, csak pl linux alatt a hdtv underscant nem lehet CCC-ből kikapcsolni, hanem parancssorból kell mókuskodni...
Ez egy a sok közül, de én pl most ezzel szembesültem, mert gondoltam HTPC-nek egy ubuntu is jó lesz XBMC-vel.Örülnék én is ha végre felhasználóbarát módon használható lenne a linux is, de még mindig nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi