Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
én is ugyan ezt gondoltam, sajnos lehetetlen megoldani, a bit streaminget, így nem volt se dts hd, se true hd hangom... valahogy a linux-al kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy olyan emberek írták, olyan embereknek akiknek nincs igazán igényük az átlag feletti minőségre.
Véletlenül sem sértésnek szántam, csak sajnos nem lehet vele kihasználni a cuccaimat, így még mindig windows-hoz vagyok kötve. A dts hang átengedését is kínszenvedés volt elérni, arról meg ne is beszéljünk, hogy a kettőnél több hangszóró amd-s kártyával megvalósíthatatlan volt várnom kellett egy újabb os kiadásra
-
MCBASSTION
aktív tag
ezzel az amd driver teamjet kell masszirozni. bugreport/feature requestet kell nekik kuldeni.
Ezert kene tobb embernek hasznalni a linuxos drivert, hogy az ilyen dolgok kideruljenek, es az amd/nv-s driver team kijavithassa.pl miota van steam a linuxos vga driverek sokat javultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest