Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz zeon.hu #18728 üzenetére

Ha én Pestre megyek, igyekszem 10-15 óra közé tenni a dolgaimat, akkor kicsivel kevesebb a tumultus, és ha ugyanilyen szituban vagyok, én akkor is a városon keresztül megyek, mondjon bármit a program, mert a 0-son bármelyik pilalnatban történhet bármni, és ott nincs lefodulás a következő sarkon, nincs megfordulás sem, ott ha úgy jön ki, max várakozni lehet.
    Meg kell érteni, hogy nincs tökélertes navigóció, vedd kiegészítésnek, ami 90%-ban jó, és tedd hozzá a magad 10%-át.
    Pest előtt Tárnoknál én mindig rányomok egy újratervezést, hátha van valami balhé a maradék szakaszon, mert akkor még el tudok menni Érd- Diósd felé, aztán ott felfelé Budaörs a Kamaraerdei úton, vagy az M0-son a Campona felé, ha ugyanazt mutatja, akkor viszont megyek tovább az M1-M7 közös szakaszon, és ott beljebb még mindig van 5-6 út, ami végül ugyanoda visz, de nem ácsorgok órákat a dugóban.

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

• WhiteWalker

nagyúr

válasz zeon.hu #18728 üzenetére

Ebben az időpontban még alig van autó a városban. Szóval simán hozhatna ugyanúgy arra.
    A forgalom hétköznap 6:30 óra után de inkább 7 óra után kezd beindulni. Addig simán lehet közlekedni.

A Waze egyre rosszabbul navigál sajnos. Be van állítva hogy "taxi" vagyok , mivel NT rendszámos kocsival közlekedem , de sokszor olyan utakra terel Budapest belvárosában hogy a fejem fogom. Jah és persze olyan utakat se vesz figyelembe amin már 1000x jártam , pl a Párizsi udvar (Petőfi Sándor utca) , hiába van kint a behajtani tilos kivéve felforgalom tábla , Ő akkor sem emeli be az algoritmusba :D

Íme a példa:

Elvitt volna a dugóba körbe a Bajcsy Zsilinszky úton , jó 20 perc alatt , míg én levágva a Petőfi Sándor utcaba:

Fogalma se volt róla hol vagyok :DDD , majd az Erzsébet tér közelébe érve észlelte hogy erre is lehet útvonalat tervezni :DDD:

Sirok rajta b+ :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés