Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

válasz Vakegérke #4 üzenetére

A te tragédiád, mert lehet annak nevezni, meghaladja a képességeimet, észleléseim határát, természetesen én is szoktam gondolni rá, hogy mi lesz, ha én vagy a nejem eltávozunk, mi lesz a másikkal, de ezt hagyjuk, egyelőre élünk, és élni akarunk, de inkább szeretnénk :D
    A hozzászólásaidból lejön, hogy bőven előttem jársz, erősebb dolgok edzenek, néha nincs is kedvem neked válaszolni, mert nem tudok mit mondani, csak erőlködöm, próbálok valami jópofaságot írni, ami aztán félresikerül. Enyhíteni nem fog azon, ami benned zajlik, kevés vagyok hozzá.

Minden posztodat elolvasom, én sem vagyok az a típus, hogy dőljünk egymás seggébe, nem szégyen tanulni egy másik embertől.

Sőt, kevés olyan poszt van a logouton, amit elolvasok, általában hígított babavizelet, csodálkozom is rajta, hogy csak ennyi a problémád, és ezt kiáltod világgá? Nem lehet belőle tanulni semmit, nem bölcs, csak úgy van a semmiért. A tied legalább ragadós, átgondolt, tartalmas, tele van élettel, de ne szopjuk itt egymás f...át :DDD
    Érted úgy is, hogy mi a lényege.

Hja, kölcsön, meg kezes. Családban volt egy emberke, egymás után vette a hiteleket jólétre, utazott, élt, volt mindene, szép autó, nagy lcd. Aztán egyszer csak meghalt, s utána nyögte Mátyás bús hadát. Valakinek ki kellett fizetni. Hirtelen nem ment el senki a temetésére, mert, hogy micsoda szemét ember. Élhetett volna egyszerű életet, biztos lett volna, aki egyszerűen is szerette volna, de halmozott, hogy megmutassa, neki van.
    Volt, de azt a fényűzést, amit ő elrepült más országokba, és hozatta a koktélokat, meg küldte haza a fényképeket a medence partjáról, hogy neki milyen jó, ahogy a pincér kihozza és átadja, ő meg barnára sülve, valaki most fizeti élete végéig haraggal a szívében és átkozza.

• guga

Közösségépítő

válasz Vakegérke #1 üzenetére

"Bennem van Isten, s mindent látok előre, nincs félnivalóm. Nincs mitől félnem"

Ezt a mondatot nagyon félreértelmezhetőnek írtam le, de leegyszerűsítem. Minden úgy történik, és minden olyan, ahogyan a Bibliában le van írva, az emberek reakciója, Isten ígéretei, ahogy jellemzi az embereket. Ezért látok előre dolgokat.
    A magam sorsát és a családomét nem látom előre, csak egyszerűen nem félek, mert Isten kezében vagyunk :D

A feleséged halálával kapcsolatban sajnos még mindig nem tudok neked tanácsot adni. Kb. olyan, mint amikor nekem osztják az észt gyereknevelésről olyanok, akiknek egyetlen sincs. Megértelek, hogy keresed a választ a kérdésre, részemről egy nagyon sablonos válasz lenne, hogy Istentől minden bizonnyal megkapod, mert nem ilyen egyszerű.

Kaja téma, nincs jelentősége, régebben nagy zabás voltam, nem véletlenül híztam 135 kilóra :D szándékosan kisarkítottam az ökörnyársalással, meg a sütök neked cukkínival. Szoktunk a kertben nyársalni, bográcsolni, grillezni, de ez már nem annyira elsőrendű dolog, mint régen. megvagyok szerényen, de ezzel szerintem te is így vagy, korral jár :D

Ha jól sejtem már csak pár nap és leparkolsz nyugdíjba, remélem most kezdődik az élet, úgy fogsz rágondolni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés