- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
A te tragédiád, mert lehet annak nevezni, meghaladja a képességeimet, észleléseim határát, természetesen én is szoktam gondolni rá, hogy mi lesz, ha én vagy a nejem eltávozunk, mi lesz a másikkal, de ezt hagyjuk, egyelőre élünk, és élni akarunk, de inkább szeretnénk
A hozzászólásaidból lejön, hogy bőven előttem jársz, erősebb dolgok edzenek, néha nincs is kedvem neked válaszolni, mert nem tudok mit mondani, csak erőlködöm, próbálok valami jópofaságot írni, ami aztán félresikerül. Enyhíteni nem fog azon, ami benned zajlik, kevés vagyok hozzá.Minden posztodat elolvasom, én sem vagyok az a típus, hogy dőljünk egymás seggébe, nem szégyen tanulni egy másik embertől.
Sőt, kevés olyan poszt van a logouton, amit elolvasok, általában hígított babavizelet, csodálkozom is rajta, hogy csak ennyi a problémád, és ezt kiáltod világgá? Nem lehet belőle tanulni semmit, nem bölcs, csak úgy van a semmiért. A tied legalább ragadós, átgondolt, tartalmas, tele van élettel, de ne szopjuk itt egymás f...át
Érted úgy is, hogy mi a lényege.Hja, kölcsön, meg kezes. Családban volt egy emberke, egymás után vette a hiteleket jólétre, utazott, élt, volt mindene, szép autó, nagy lcd. Aztán egyszer csak meghalt, s utána nyögte Mátyás bús hadát. Valakinek ki kellett fizetni. Hirtelen nem ment el senki a temetésére, mert, hogy micsoda szemét ember. Élhetett volna egyszerű életet, biztos lett volna, aki egyszerűen is szerette volna, de halmozott, hogy megmutassa, neki van.
Volt, de azt a fényűzést, amit ő elrepült más országokba, és hozatta a koktélokat, meg küldte haza a fényképeket a medence partjáról, hogy neki milyen jó, ahogy a pincér kihozza és átadja, ő meg barnára sülve, valaki most fizeti élete végéig haraggal a szívében és átkozza. -
guga
Közösségépítő
"Bennem van Isten, s mindent látok előre, nincs félnivalóm. Nincs mitől félnem"
Ezt a mondatot nagyon félreértelmezhetőnek írtam le, de leegyszerűsítem. Minden úgy történik, és minden olyan, ahogyan a Bibliában le van írva, az emberek reakciója, Isten ígéretei, ahogy jellemzi az embereket. Ezért látok előre dolgokat.
A magam sorsát és a családomét nem látom előre, csak egyszerűen nem félek, mert Isten kezében vagyunkA feleséged halálával kapcsolatban sajnos még mindig nem tudok neked tanácsot adni. Kb. olyan, mint amikor nekem osztják az észt gyereknevelésről olyanok, akiknek egyetlen sincs. Megértelek, hogy keresed a választ a kérdésre, részemről egy nagyon sablonos válasz lenne, hogy Istentől minden bizonnyal megkapod, mert nem ilyen egyszerű.
Kaja téma, nincs jelentősége, régebben nagy zabás voltam, nem véletlenül híztam 135 kilóra
szándékosan kisarkítottam az ökörnyársalással, meg a sütök neked cukkínival. Szoktunk a kertben nyársalni, bográcsolni, grillezni, de ez már nem annyira elsőrendű dolog, mint régen. megvagyok szerényen, de ezzel szerintem te is így vagy, korral jár
Ha jól sejtem már csak pár nap és leparkolsz nyugdíjba, remélem most kezdődik az élet, úgy fogsz rágondolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest