- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
"Bennem van Isten, s mindent látok előre, nincs félnivalóm. Nincs mitől félnem"
Ezt a mondatot nagyon félreértelmezhetőnek írtam le, de leegyszerűsítem. Minden úgy történik, és minden olyan, ahogyan a Bibliában le van írva, az emberek reakciója, Isten ígéretei, ahogy jellemzi az embereket. Ezért látok előre dolgokat.
A magam sorsát és a családomét nem látom előre, csak egyszerűen nem félek, mert Isten kezében vagyunkA feleséged halálával kapcsolatban sajnos még mindig nem tudok neked tanácsot adni. Kb. olyan, mint amikor nekem osztják az észt gyereknevelésről olyanok, akiknek egyetlen sincs. Megértelek, hogy keresed a választ a kérdésre, részemről egy nagyon sablonos válasz lenne, hogy Istentől minden bizonnyal megkapod, mert nem ilyen egyszerű.
Kaja téma, nincs jelentősége, régebben nagy zabás voltam, nem véletlenül híztam 135 kilóra
szándékosan kisarkítottam az ökörnyársalással, meg a sütök neked cukkínival. Szoktunk a kertben nyársalni, bográcsolni, grillezni, de ez már nem annyira elsőrendű dolog, mint régen. megvagyok szerényen, de ezzel szerintem te is így vagy, korral jár
Ha jól sejtem már csak pár nap és leparkolsz nyugdíjba, remélem most kezdődik az élet, úgy fogsz rágondolni
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest