- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Öreg, én ennél kimerítőbb szerelmi vallomást még nem hallottam, olvastam. Körülményeskedsz, ontod a szavakat, mondatokat, és talán nem is azt akarod mondani, amit én érzékelek, ÉN viszont ezt szűrtem le soraidból. Talán hibásan, nem baj. Legyen ez az én hibám, az Úr tutira megbocsájtja.
"Bennem van Isten, s mindent látok előre, nincs félnivalóm. Nincs mitől félnem."
Életem korábbi szakaszában úgy gondoltam, hogy tudója vagyok a jövőnek. Látok. Egy francot. Hogy is szól a mondás? Ember tervez, Isten végez.
Fondorkodva rakosgattam jövőm tégláit, hogy épüljön nyugalmam, nyugalmunk háza. Megcseszte a kiskutya. Kidolgozott tervem, stratégiám mit sem ért, sirathattam a romokat.
Senki sincs, aki előre látna mindent. Kele János, a halottlátó sok rejtélyre fényt derített, saját halálát még ő sem látta előre. Felfoghatjuk úgy is, hogy kegyes volt hozzá az Úr.
Azt ugyan láthattam, hogy feleségem szenvedései hamarosan véget érnek, csak idő kérdése. Ez volt 2007 őszén.
Azt azonban nem láttam 2006 december közepén, hogy 19-én nekem kell vonyítva döngölni a mellkasát, szájára tapadva fújni belé a levegőt. Visszahoztam, nyertünk(?) egy évet.
Félek a kajakra tarháló nem túl fehérektől, viszont nem félek a sorsomtól."Értékelem, átgondolom, s rájövök, hogy lényegtelen az evés, nem számít semmi csak Isten."
Te tudod.
Korgó gyomorral az éhhalál küszöbén nehezebb ezt mondani, mint egy (akár) szerény vacsora után. Ha Istennek hízelgő, hogy kasserolod, akkor életben tart, akár morzsákon éltet, hogy bekasszírozza imádatod."Egyszer azt mondta szeretlek. Kérdeztem miért? Csak úgy, ami, aki vagy."
Öreg, ennél nem kívánhatsz többet.
Maradjunk annyiban, hogy nem vagy túl szép, nem vagy túl daliás, csak egy túl nagyra nőtt nem túl szép, nem túl daliás egyede vagy a férfi társadalomnak. Tolod a féllábasokat, negyven fölött szereztél jogsit...
Ezt a nőt neked rendelte az Úr. Nem mondom, hogy becsüld meg, anélkül is megteszed."Magamban meg azt gondoltam, hogy simán nekiállhatnál megsütni egy ökröt..."
Ha már ez, akkor adjátok meg a módját.
Az ökörbe bele kell varrni egy disznót, abba egy birkát, a birkába nyulat, abba meg egy csirkét.
Jó étvágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest