- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Ha nem tudsz rendesen ismerkedni, az csak jó
Csajoknak nem az jön be, aki rámenős, persze azt is kell (kicsit) mert ugye tesztoszteron, meg férfi vagy, tiéd az irányítás. Csajoknak érzelem kell.
Tudnék mesélni, hogy mit össze szenvedtem, erőltettem, hogy végre legyen egy csajom, én is fel tudjam mutatni, mint a korosztályom
Lehet ebben az írásban van benne a kövér csaj, aki az ölembe ült a diszkó végén, mert nem kellett senkinek, én meg ölelgettem látványosan, hogy mindenkinek feltűnjön
Az apja meg kapával kergetett el a házuk előlHa ezek, és a későbbiek nem történtek volna meg velem, akkor nem ilyen ember lett volna belőlem, s nem a nejemmel ismerkedek meg.
Nem hátrány az, amit megélsz, hanem előny. Csak még gőzöd sincs róla
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest