Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
A 2. és 3. bekezdésed vastagon szedve, szép betűtípussal ki van nyomtatva, és az ágyam fölé ragasztva, ez szerintem mindent elárul

Nekem olyan lányismerősöm is van, aki pont a "kihasználjuk a fiúkat" nézetet vallja. Barátnőjétől (pont a szóban forgó csajtól) tudom, hogy csak azért jött össze egy bunkóval, mert odalent nem bírt magával. Amikor megkapta az adagját, kidobta, mint a macskát szokás egészségügyi séta céljából. Egy szót tudok az ilyenre mondani, de az a Velvet/Napiszar hozzászólásain kívül nem túl szalonképes

A politikusokat pedig gyűlölöm, el sem tudom mondani, mennyire. Ha egy rokonom/ismerősöm politikusnak menne, az első sorból üvölteném, hogy monnyonle'!Igazából az osztálytársaim elvárásaival van tele a hócipőm, pl. ha nem értek egyet egy bizonyos személlyel (aki mellesleg kőgazdag - véletlen egybeesés, mi?), akkor én vagyok a rosszfiú, bekaphatom, le vagyok fikázva. Na az ilyen pózer, s.ggnyaló k.cs.gök csapják ki nálam rendszeresen a biztosítékot.
Na, mára be is fejezem, mert banán lesz a vége, és sajnos nem turmix

-
r4z
nagyúr
Én is '96-os vagyok

Falnám én az életet, nem arról van szó, de valahogy nem visz rá a lélek. Ilyen "csak magamat csapom be" érzés uralkodik el rajtam, amikor ki akarom jelenteni, hogy többé nem érdekel, csak még jobban felidegesítem magam. Na majd szeptemberben lesz friss husi, talán jó lesz gyógyírnek
Az alkoholfogyasztásról és a dohányzásról annyit, hogy ezek megoldják. Hazafelé szoktam látni kis törpéket (180 cm magas vagyok, szóval szerintem használhatom a jelzőt
), akik szívják a cigit. Látszik rajtuk, hogy nem élvezik, de hát ez a módi...

Nagyon örülnék, ha végre túltenném magam rajta. Bár most hogy megint felhoztam, nehéz lesz
Annyira mondjuk nem izgat, manapság a külső a lényeg, és abban bizony finoman szólva sem remekelek
Ha valaki emiatt ítél el (nem megyek gyanúsítgatásokba), az meg is érdemli. -
r4z
nagyúr
14 éves vagyok, ha annyira érdekel.

Én életemben egyszer voltam szerelmes, akkor is csak én
a célszemély ohne zucker 
Na, ezzel én is pont így vagyok
A legnagyobb gond az, hogy már én magam se tudom eldönteni, mit érzek, csak azt tudom, hogy hiányzik. Nem tudom, hol hallottam a következőt, de ide illik: "Tudom, mi kell nekem. Te. Még ha csak barátként is."
-
r4z
nagyúr
yetike: Ezt a kommentet ignorálhatod is, mivel nincs benne szex
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem vészes, ez szerintem nem valami hűdeizgalmas sztori, a kielégítésedhez bizony kevés lesz

Konkrétan arról van szó, hogy van egy lány, akivel egy osztályba kerültem, és 3 évig tök jól elbeszélgettünk, valamint hajnalig beszélgettünk SMS-ben napi szinten (ne akard tudni, milyen arckifejezése volt édesapámnak, amikor megérkezett a 32 ezer forintos mobilszámla
), szóval jól megvoltunk. A gond ott kezdődött, hogy elkezdtem többet érezni irányába, de nem akartam elmondani neki, mert tényleg jól megvoltunk, fontos volt nekem a barátsága. Nem bírtam tovább, bevallottam neki, elég szépen elküldött a tudjátokhova. Nem is az fáj(t), hogy nem sikerült, hanem hogy elveszítettem a legjobb barátomat. Azóta (fél éve) konstans mosolyszünet van az életemben, de próbálom leplezni (egyelőre sikeresen), csak a legközelebbi barátaim (OC-im, hogy a Te szavaiddal éljek
) tudnak erről.A visszatérő álmom pedig nem más, minthogy ott mászkálunk ketten a parkban/állatkertben/(valamilyen szép helyen, amit a közelmúltban láttam), és látom nevetni, ami nekem is jól esik. Az álom kb. 30 másodpercig tart, aztán mindig megcsörren az a k.rva ébresztő a telefonomon. Ha meg nem csörög (mondjuk hétvégén), akkor is pont akkor ébredek fel, mindkét esetben teljesen kialvatlanul, hulla állapotban, könnyes párnával.
Nordic: A hozzászólásod első feléből, én a "lehet hogy az jelenik meg ami után régóta áhítozol" részt ragadnám ki, mivel 100%, hogy erről is van szó.
-
r4z
nagyúr
Nem dobok rá tüzifát, ennyire nem komoly az én álmom, sőt nem is rémálom, ha a tiédet nevezhetem annak. És még abban a korban se vagyok, amiben Te voltál akkoriban. Egyszerű vágyakozás lehet az enyém, de akkor meg mi a fenéért ismétlődik?
Valóra válni úgyse fog, ha tetszik (tetszene), ha nem... -
r4z
nagyúr
Ez velem is előfordul, kisebb foszlányokban. Pl. egyik éjjel azt álmodtam, hogy Pesten a Fradi-stadion közelében (McDonald's-os kereszteződés, a Lágymányosi híd felé) egy kék, K rendszámos 407-es Peugeot-ra dudálunk rá, és voilá: másnap pontosan ugyanez történt. Kicsit deja vu érzésem volt.
Bárcsak egy egyetlen, ismétlődő álmom is így válna valóra...

#8:

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valóra válni úgyse fog, ha tetszik (tetszene), ha nem...