Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Elég egy lábos is, de akár egy kisebb lavór is jó.
Előfordult már nekem is hogy lesérült a kezem vagy a lábam hosszabb időre, ilyenkor minden mindegy alapon kipróbálom amit lehet.Sosem lehet tudni mi az ami segíthet.Ecetes,sós vízben áztatás, borogatás is jó a gyulladásra.
-
mickemoto
őstag
Kamillateába áztatást próbáltad?
-
petipetya
nagyúr
Egy melltartó esetén érthető.

Csatlakozom a bénák klubjába, ha még van felvétel. Csak nekem a fél szám nem használható belül. Azt mondták gyökér vagyok amit kezelni kell, így ma voltam a dokinál az első fázissal (fúrás, tágítás, tisztítás, gyógyszerezés és ideiglenes tömés).

-
greenity
senior tag
válasz
andris1602
üzenetére
Köszi, lakótársam szerint alakul a kezem
látványra -
andris1602
aktív tag
Jobbulást

-
7
addikt
A gipsz nem olyan rossz. Nekem kétszer volt fehérben a kicsi kacsóm (hol egyik, hol másik), de pár nap alatt feltaláltam magam, és megszerettem (remekül el lehet vele kalapálni a másikat, ha épp olyan kedved van
). A kézzel írástól eltekintve ment minden. Néha gondolkodni kellett egy kicsit, hogy hogyan oldjam meg, de sosem volt gond a megoldás megtalálásával. 
-
greenity
senior tag
ezek közül a cipőkötés. De a ruhakifordítás, az ágyazás, mosogatás, takarítás, bizonyos esetekben hátizsák felvétel.
Nehezen ment betakarózni, öltözni, különösen fehérneműt illetően...enni, ásványvizes üveget kibontani, csokibontás stb.Szatyor remélem
kezdi felmondani a szolgálatot a bal kezem. -
petipetya
nagyúr
Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe, ahol elakadnék fél kézzel:
- zokni felvétel
- cipő bekötés
- nadrágszíj becsatolásaAmi nehezen, de megy bal kézzel:
- öltözés bizonyos elemei
- zuhanyzás
- nagydolog után kitörölni
- orrot fújni
- fogat mosni
- bérletet bemutatni
- telefont kezelni
- lakáskulcsot és zárakat nyitni/csukniAmi meglepően könnyen megy bal kézzel:
- söröskorsóból inni
- tévé távirányító kezelése
- telón t9-el írniNeked mi az, ami nem megy bal kézzel?
-
Szatyor95
senior tag
Hát jobbulást.
Lassan már csak rendbejön, és akkor megint nem lesz gond, hogy bárki segítségét kéne kérd. -
Rabbitf_24
addikt
Gyógyulgassál aztán irány a terem!

-
DigitXT
félisten
Az elgépelés miatt félreérthető: félezűen? Féleszűen?
(Félkezűen.) -
Petyyyyy
addikt
Mindig nagy érvágás ha csökkentett üzemmódba kell váltani sérülés miatt, főleg az első napokban. Olyankor mindig idegropcsi közelébe kerül az ember - "ajj ezt sem tudom megcsinálni a bibim miatt" - de aztán hamar támad a kreítav szellem. Mondjuk kezem még sosem volt blokkolva, inkább csak ujjaim, az is elég idegesítő tud lenni.
Jobbulj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A kézzel írástól eltekintve ment minden. Néha gondolkodni kellett egy kicsit, hogy hogyan oldjam meg, de sosem volt gond a megoldás megtalálásával.
)
(Félkezűen.)