Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz petipetya #18 üzenetére
Elég egy lábos is, de akár egy kisebb lavór is jó.
Előfordult már nekem is hogy lesérült a kezem vagy a lábam hosszabb időre, ilyenkor minden mindegy alapon kipróbálom amit lehet.Sosem lehet tudni mi az ami segíthet.Ecetes,sós vízben áztatás, borogatás is jó a gyulladásra.
[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
Kamillateába áztatást próbáltad?
-
petipetya
nagyúr
Egy melltartó esetén érthető.
Csatlakozom a bénák klubjába, ha még van felvétel. Csak nekem a fél szám nem használható belül. Azt mondták gyökér vagyok amit kezelni kell, így ma voltam a dokinál az első fázissal (fúrás, tágítás, tisztítás, gyógyszerezés és ideiglenes tömés).
"nincs rá lezsóidő"
-
greenity
senior tag
válasz andris1602 #14 üzenetére
Köszi, lakótársam szerint alakul a kezem látványra
"Egy mosolynál jobb a több"
-
andris1602
aktív tag
Jobbulást
-
7
addikt
A gipsz nem olyan rossz. Nekem kétszer volt fehérben a kicsi kacsóm (hol egyik, hol másik), de pár nap alatt feltaláltam magam, és megszerettem (remekül el lehet vele kalapálni a másikat, ha épp olyan kedved van ). A kézzel írástól eltekintve ment minden. Néha gondolkodni kellett egy kicsit, hogy hogyan oldjam meg, de sosem volt gond a megoldás megtalálásával.
[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
ezek közül a cipőkötés. De a ruhakifordítás, az ágyazás, mosogatás, takarítás, bizonyos esetekben hátizsák felvétel.
Nehezen ment betakarózni, öltözni, különösen fehérneműt illetően...enni, ásványvizes üveget kibontani, csokibontás stb.Szatyor remélem kezdi felmondani a szolgálatot a bal kezem.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
petipetya
nagyúr
Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe, ahol elakadnék fél kézzel:
- zokni felvétel
- cipő bekötés
- nadrágszíj becsatolásaAmi nehezen, de megy bal kézzel:
- öltözés bizonyos elemei
- zuhanyzás
- nagydolog után kitörölni
- orrot fújni
- fogat mosni
- bérletet bemutatni
- telefont kezelni
- lakáskulcsot és zárakat nyitni/csukniAmi meglepően könnyen megy bal kézzel:
- söröskorsóból inni
- tévé távirányító kezelése
- telón t9-el írniNeked mi az, ami nem megy bal kézzel?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Szatyor95
senior tag
Hát jobbulást. Lassan már csak rendbejön, és akkor megint nem lesz gond, hogy bárki segítségét kéne kérd.
Nyugodj békében Integra!
-
Rabbitf_24
addikt
Gyógyulgassál aztán irány a terem!
-
DigitXT
nagyúr
Az elgépelés miatt félreérthető: félezűen? Féleszűen? (Félkezűen.)
-
-
Petyyyyy
addikt
Mindig nagy érvágás ha csökkentett üzemmódba kell váltani sérülés miatt, főleg az első napokban. Olyankor mindig idegropcsi közelébe kerül az ember - "ajj ezt sem tudom megcsinálni a bibim miatt" - de aztán hamar támad a kreítav szellem. Mondjuk kezem még sosem volt blokkolva, inkább csak ujjaim, az is elég idegesítő tud lenni.
Jobbulj!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest