- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
Wiz Khalifa #3897 üzenetére
Nem gyenge.
Épp itt dolgozok a 32. emeleten, egyébként 42 emeletes.
Nagyon szép a város is.sixpak: Igen, saját kép. Frankfurt, Trianon torony.
Még vagy 2 hétig nem leszek játékba, amiatt is mert itt vagyok kint, meg hogy a gépem ki ütötte a villám múlt hét hétfőn.
-
szTotyy
őstag
válasz
Wiz Khalifa #3885 üzenetére
Ott a pont
-
Daw93
senior tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Mióta bejött az autó, nekem azóta ilyen, egyszer kb 2 napig ezüst volt meg volt rajta 1 nagyobb spoiler. De általában ha megvan az autó amivel nevezni kell(eddig csak a minivan meg a youga nem volt meg), nem változtatok rajta semmit, néha előfordul hogy igen de csak minimálisat
-
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #3881 üzenetére
Ezért kell megbolondítani egy kis Erős Pistával.
-
szTotyy
őstag
válasz
Wiz Khalifa #3881 üzenetére
Akkor csípős egy kaja, ha a sót nem a szádban, hanem a szemedben érzed, mert a verejték a homlokodról a szemedbe csorgott.. és minden magyar hűtőben lennie kell erős pistának!
-
McSico
senior tag
válasz
szTotyy #3866 üzenetére
Nos akkor íme az én történetem:
Az egész még réges régen kezdődött. Nos még a közép sulubii ragadt rám a Mexikó név, mert úgy néztem ki mint egy mexikói. Persze Én egy kicsit faragtam rajta, hogy egyedi legyen, így született meg a McSico.
Na de ez még kevés volt ahhoz, hogy kiérdemeljem ezt a nevet. A mexikói kaják egy része is a kedvenceim között szerepel. Gyakorlatilag a csilisbabot is csiliszósszal öntöm meg só helyett. A mexikói hambergert is extra csípősen kérem. A Mexikorn nekem csak édesség.
A GTA-ban és más játékokban pedig azért lettem még Brutality, mert egyszerűen, nem bírtak velem, illetve velünk Syd-el. A jó öreg MOHAA-ban meg CoD 2-ben nem volt ellenfelünk.
Folyton írták ránk hogy csitter meg ilyenek, közbe meg csak simán arattunk. Meg persze ugye Borsodiaknál nincsenek keményebbek, így kellett valami ennek megfelelő jelző.
Na de dióhéjban ennyi.
-
szTotyy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3874 üzenetére
jól megdoromboltatnánk.
-
szTotyy
őstag
Nagyszerű!!
Köszi, pont ilyen kis történetekre voltam kíváncsi, így legalább egy kicsit jobban megismerhetjük crew-társainkat. Mármint aki eddig kevésbé ismerte a másikat.Ha lenne egy crew-kerti parti, legalább tudnánk, hogy Segal főzne bográcsban, Sixpak hozná a sört, Syd meg hozná a cigarettát (csak mert tudatlan rockzene szerető ember vagyok, megnéztem a gugliba, ki is az a Wiz Khalifa. Akkora rakéta volt a kezében, hogy az Apollo 13 is belepirulna).
Más nevének sztorija??
-
sixpak
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #3871 üzenetére
Ühüm, de a hatoscsomag a lényeg.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
szTotyy #3866 üzenetére
Én eredeti nevem ugye a Syd2012.
Ezt a nevet ismerősök és családtagok adták nekem hogy Syd. Amiatt mert mindig ha valami olyan dolgot kellett csinálni amit nem akartam nehezen fogtam hozzá, stb... Meg alapból én egy olyan ember vagyok aki inkább vár egy kövi buszt mint hogy fusson azért ami mindjárt elmegy.
Ezért a Jégkorszakból megkaptam a lajhár nevét. Akit ugye Sid-nek hívtak. Annyi változást tettem bele hogy egyedibbé tettem és az i betűt kicseréltem y-ra.
A Wiz Khalifa névváltás azért jött mert imádom a zenéit, a stílusát stb... Szeretem ezáltal a Rap zenét. De a Sub Rap a kedvencem.
A GTA-ba meg azért Brutality_Syd a nevem mert Borsodi vagyok és mint köztudott a Borsodiak brutálisan kemények.
-
Segal
veterán
válasz
szTotyy #3866 üzenetére
Na akkor jojjon az en tortenetem is miert Segal a nicknevem. Amugy Csabanak hivnak.
Mint itt eleg sokan tudjatok szakacs a foglalkozasom es meg a kilencvenes evekbe vegeztem. Volt egy tanarom aki etelkeszitest tanitott es nem engedte hogy novesszem a hajam. Akkoriba nagyon haragudtam ra mert igazi lazado tizeneveskent gondoltam majd megmutatom. El is kezdtem mindig noveszteni de a vege mindig az lett hogy vagy kimegyek felelni (garantalt egyes) vagy levagatom a hajam...
Ez ment 3 even keresztul aztan elvegeztem a szakacs szakmat. A humor a dologba hogy ugyanabba a suliba jartam utana meg 2 evet (erettsegi) es naponta talalkoztam is ezzel a tanarral de mar nem tanitott nekem meg naprol napra nott a hajam. Kozbe a meg mimdig a kilencvenes evekbe bemutattak az uso erod cimu filmet amibe a Stewen Seagal jatszott. Hosszu haja volt es szakacsot alakitott benne a filmet meg mindenki latta mert volt benne az az ominozus jelenet amikor az Erika Eleniak felmeztelenul kiugrott a tortabol
Igy ram ragadt a Segal nev.
A legviccesebb az egeszbe hogy 2 evig novesztettem a hajam viszont az erettsegire mindenki legnagyobb meglepetesere mar kb 1 centis hajjal mentem mert a felkeszulesi idoszakba egyik reggel ugy dontottem lemegyek a fodraszhoz es levagatom. (Nagyon sok hajam van es nyaron brutalis volt). Igy a hosszu haj eltunt de a nev az maradt. Ennyi az en tortenetem -
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó #3865 üzenetére
Nekem viszont megtetszett ez az "összeszikózott" skin vagy festés vagy livery vagy mi a csuda.., csak más kocsinál, de használnám. Más járgánynál is elérhető ez, vagy csak ehhez???
Más:
Thoomaster bejegyzésén felbuzdulva, mivel ez úgyis egy "érdekességek" nevű topik, ha valakinek a nicknevéhez fűződik egy érdekes történet, vagy érdekes az eredete amit megosztana, én kíváncsian olvasnám. Ha meg senkit nem mozgatott ez meg, akkor meg nem szóltam semmit -
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #3863 üzenetére
Le se tagadhatnad hogy mar nincs meg a vas azzal a havas tajjal
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Tehát elmagyarázom mindenkinek, hogy megértsétek a nevemet, most lesz az első és az utolsó alkalom, legalább is itt a fórumon. A Thoomaster a "Thomas" név és "master" angol főnévből jön. Mivel a Thomas uccsó 3 betűje és a master első 3 betűje megeggyezik, ezért "egybeolvasztottam", ebből lett a "Thoomaster", amihez hozzá van adva még egy "o" betű, mert a "Thomaster" le volt foglalva, és számokat meg nem szeretek nicknévhez tenni. Mivel a Tamás név a görög Thomas és az arámi Teomo-ból ered, ezért becézzetek Tomi-nak vagy Tom-nak. Tudom hogy itt már van egy Toma, tehát úgy ne nevezzetek. Ennyi.
-
Segal
veterán
válasz
Wiz Khalifa #3858 üzenetére
A rendszamtabla se ugyanolyan
-
Laraxior
titán
válasz
Wiz Khalifa #3858 üzenetére
Ja, de en vasarnap nem leszek.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Anulu79 #3848 üzenetére
Már írtam párszor, hogy a kép készítésének idejére érdemes a resolution scale-t feltolni 200%-ra, ez egyfajta élsimításként működik, sokkal jobb lesz a kép.
Fotózáshoz nem kell csillió fps...Amúgy én ebből kimaradok, pénzem sincs, meg a japán verda sem jön be, sok sikert az indulóknak.
-
ucli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #3845 üzenetére
Na mindent észre vesztek
Komolyra fordítva a szót, szerintem lehet négy kép, mivel a belsejét is lehet cicomázni. Igaz, sokan csak kettővel neveznek. -
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 20.
Bluuzia által választott autó: Elegy Retro CustomLelőhely, ár: Legendary Motorsportson ingyenes, átalakítás $904,000-ba kerül.
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 2 kreatív is lehet ha valaki él vele.SC nick neved, autó neve.
Példa:PHHU Autó Szépségverseny 20
SC : Bluuzia
Autó : Elegy Retro Custom
Kép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2017.08.05. éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2017.08.06. 00:01-től 2017.08.08. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.Sok szép gépet és sok szerencsét!
-
Kiskokó
veterán
nyugodtan ki irhatod te is bluuu
-
bluuzia
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
Bluuzia : Te mint nyertes egy autót és helyszínt adjál meg.
CactuS : Nem írtál el semmit se, tökéletes
-
válasz
hegyipapa #3834 üzenetére
Nem ezt írtam? Vagy elírtam
Nekem kicsit furcsa, hogy a többség nem akarta eltolni egy napot az egész nevezést, de azt hiszem, hogy ez a majdnem 1 hét elég volt arra, hogy mindenki véleményt nyilvánítson. Lényeg a lényeg: a buli folytatódik, várjuk a következő autót.
-
Srácok, lezárnám a szavazást ami eddig futott, az alábbi eredményekkel:
Hogy legyen a nevezés / szavazás?
13 db Nevezés: Kedd 18:00- Szombat 24:00 / Szavazás: Vasárnap 0:00 - Kedd 18:00 - a régi a tuti
2 db Nevezés: Kedd 18:00- Vasárnap 24:00 / Szavazás: Hétfő 0:00 - Kedd 18:00 - +1 nap nevezés
5 db Nevezés: Szerda 18:00- Vasárnap 24:00 / Szavazás: Hétfő 0:00 - Szerda 18:00 - 1 nappal toljukMikor legyen a találkozó időpontja?
13 db Vasárnap 20:00 - korán lövik a pizsit, reggel meló
9 db Vasárnap 21:00 - ki korán kel álmos leszEz alapján akkor a nevezési időpontok változatlanok, a találkozók viszont átkerülnek Vasárnap 20:00-ra.
-
törölt tag
Na de valamilyen szinten tipik példája a következő történet:
krúzolok még a vapid blades szépségversenyre készülve ( arra kaptam az egyetlen pontot szánalomból Cactustól ha jól emlékszem
) Majd annyira elkapott a feeling , ezzel a retró zenével hogy mondom csinálok egy videót. Erre mire felvettem már ocsmány lett, majd összevágtam, rendereltem, feltöltöttem youtubera és a végeredmény kb értékelhetetlen
De egyébként in-game tündöklésében még jó kis feelinges videó is lehetett volna.
-
Segal
veterán
válasz
#81556480 #3825 üzenetére
Nem jol gondolod. A talin ugyis ugyanolyan minosegu mindenki vasa. Masreszt most csak magambol kiindulva ha nekem tetszik a jargany akkor pontozom ha nem akkor meg lehet tueles, utolag manipulalt stb akkor sem kap pontot. Igaz neha nehez helyzetbe kerulok mert tobb is tetszik... de volt olyan is amikor csak ketto tetszett a harmadikat csak kivalasztottam egyet a nevezokbol.
-
törölt tag
Itt nagyban számít hogy kinek milyen gépe van? mármint a kép minősége miatt.. ? vagy nem jól gondolom ?
-
szTotyy
őstag
válasz
bluuzia #3815 üzenetére
Igen, tudom, hogy hozott anyagból dolgoztál, az eredményeket raktad táblázatba. Hülye is lettél volna újra összeszámolni, amikor már valaki megtette ezt külön-külön...
Amúgy Zsadnooktól kaptam a pontot ebben a sorszámú hozzászólásban (#3219)A győzelemért meg gratulálok, megérdemelted már, sok szép kocsi volt a neved mellett!
Lehet, ha Hegyipapa a harmadik képén zárva hagyja a kocsiajtót (és nem mutatja meg a Győzikés huzatot), még nyerhetett is volna. Tőlem biztos kapott volna pontot.
-
bluuzia
senior tag
válasz
szTotyy #3808 üzenetére
Én a táblázatot az összesített pontok alapján töltöttem ki, nem számoltam soha utána.
Aki ott nem kapott pontot, viszont nevezett, annak értelemszerűen 0 pontot írtam.
A Shitzu Hakuchou pontokat is Syd összesitése alapján véstem be.Ha gondoljátok ezentúl számolhatom is a pontokat. Csinálok arra is egy táblázatot.
Köszönöm a szavazatokat és a gratulációt, de várjuk meg az eredményhirdetést.
Fogalmam nincs milyen kocsi lesz (ha tényleg Én nyertem)
-
sixpak
nagyúr
Ha nem US car lesz, akkor nem nevezek...
-
Gawamatsu
senior tag
-
ucli
senior tag
PHHU Autós Szépségverseny 19.
Szavazok:
Bluuzia - 2p
Saabe60 - 1p
KovacsK85 - 1pBocs, ez lemaradt
PHHU Autó Széségverseny 19. Szavazás vége.
-
szTotyy
őstag
Megint csak bakker!
Megnéztem Bluuzia táblázatát! Talán többek nevében is mondhatom, hogy köszönjük a fáradozást!
Viszont én csak egyszer neveztem még, kaptam is egy kerek egész pontot!!Örültem is neki, hogy csak na!
De ezen a táblázaton 0 pontom van! Így nem volt nehéz kiszúrnom a különbséget.Nem mintha persze más lenne emiatt a világ (bár az életem így nulla ponttal teljesen értelmetlen
), csak meglehet, hogy másnál is van/volt ilyen. Lehet, pont egy fontos szituációban.
(tényleg eszem ágában sincs kötekedni, csak ha már észrevettem, gondoltam szólok)Lehet, mégis igaz Saabe mondása: Bundaaaa
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #3805 üzenetére
Ha lett volna emlékeznék, mert van egy szép, nem Benny verzióm
-
Thoomaster
csendes tag
PHHU Autó Szépségverseny 19.
zsadnook - 2p
Daweee93 - 1p
Saabe60 - 1pÉn megmondtam már a talin Zsadnook-nak, hogy tetszik nagyon az autója, és mivel csak neki mondtam, ez azt is jelentette, hogy az övé volt a legszebb számomra. Nagyon tetszik az a zöld-fehér kombó, főleg, hogy a zöld a kedvenc színem. A Déw szlemvenje egyszerűen néz ki, viszon itt is a színkombináció nyűgözött le. A Szabié is tetszik, mert egy ilyen járműből is egy gengszteres változatott hozott ki, bár nem tudom, ha az is volt a cél, de nagyon faszántosra sikerült.
-
törölt tag
és ez már tényéleg a 19. szépségverseny? 19 hete megy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest