- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Mióta bejött az autó, nekem azóta ilyen, egyszer kb 2 napig ezüst volt meg volt rajta 1 nagyobb spoiler. De általában ha megvan az autó amivel nevezni kell(eddig csak a minivan meg a youga nem volt meg), nem változtatok rajta semmit, néha előfordul hogy igen de csak minimálisat
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
Gawamatsu #3856 üzenetére
Tehát elmagyarázom mindenkinek, hogy megértsétek a nevemet, most lesz az első és az utolsó alkalom, legalább is itt a fórumon. A Thoomaster a "Thomas" név és "master" angol főnévből jön. Mivel a Thomas uccsó 3 betűje és a master első 3 betűje megeggyezik, ezért "egybeolvasztottam", ebből lett a "Thoomaster", amihez hozzá van adva még egy "o" betű, mert a "Thomaster" le volt foglalva, és számokat meg nem szeretek nicknévhez tenni. Mivel a Tamás név a görög Thomas és az arámi Teomo-ból ered, ezért becézzetek Tomi-nak vagy Tom-nak. Tudom hogy itt már van egy Toma, tehát úgy ne nevezzetek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest