Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #1188 üzenetére
Mert kimoderáltattam ahogy kérted hogy újra nevezhess.
Smoke some weed nigga!
-
hegyipapa
senior tag
válasz Thoomaster #1429 üzenetére
Sajnos a képek nem adják vissza az autók színét, apróbb részleteit. Ezért jók a találkozók meg lehet nézni őket játékban, ott az igazi.
-
raczger
őstag
válasz Thoomaster #1429 üzenetére
Igen, tudom, így is majdnem kicsúsztam a határidőből, csak ennyi fért bele, legközelebb már rendes képeket teszek fel
Egyébként van valami jó módszer a kép készítésére? A beépített telefonos kameraappal elég retek minőséget csinál, de a steam F12-vel is eléggé lerontja a képet...
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #2247 üzenetére
Mondjuk a Story nevezés nem tiltott és ha leleményes az ember egy autós trainerrel, netet kihúzva spawnolhat le magának egyet, felnyomhatja, lefotózza, aztán letörli szépen a trainert és akkor semmi para. Mert játék fájlait nem módosítja stb... egy ilyen.
De tény hogy jobb lenne ha Online csinálhatná az ember. Szerintem így a talin se lesznek olyan sokan Nero-val.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Thoomaster #2247 üzenetére
legalább meg kell érte dolgozni. most egy óra alatt kb. összeszedtem a benny mod árát borravalóval együtt. még 1-2 óra, és az autóé is meglesz.
btw akárki nyer, a következő lehetne a Rhapsody.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pokers
senior tag
válasz Thoomaster #2525 üzenetére
Javaslom Hegyipapa-Hun megválasztását crew tali moderátornak
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #2629 üzenetére
A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ LEZÁRUL!
Szavazás indul!
Határidő: 2017.06.06. 18:00!
Smoke some weed nigga!
-
Pubszon
veterán
válasz Thoomaster #2629 üzenetére
Soha ne rakj így be képet, használd a PH képfeltöltőjét, mert a mobilnetesek pipák lesznek rád.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
törölt tag
válasz Thoomaster #2781 üzenetére
Szerintem nem kell túlgondolni, elég pár alapszabály.( no fegyver, csak tunning auto, csak crew tagok)
Egyébként még 360 időben egy elég komoly crew-ben az volt az alapfeltétel autós talin, hogy mindenkiken passzívba keleltt lenni. csakhogy akkor még nem volt átlátszó a passzív ember. jelenleg ez ront az esztétikai értékén az ilyen taliknak ..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Thoomaster #2782 üzenetére
én voltam, dekorációt akartam csinálni, de amikor egyszerre 3 ember kezdte lőni a kiöntött csíkot, mielőtt beírhattam volna, hogy mit akarok, feladtam
-------------------------------------------------------------------
viszont szeretném megköszönni az esti mókát a lepotyogós, és köves teamnek, rég szórakoztam ilyen jót
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Thoomaster #2781 üzenetére
Lehet kőbe vésés is, de az sem lesz hatással.
Inkább az állunk és nézünk mint a moziban műsort kell megreformálni, hogy ne magukat szórakoztassák a renitens egyedek.Pl a nyertes nem csak autót választ, hanem a gyülekezőhely utáni kis programocskát is, a verdához passzolóan.
Pl Buccaneer low-riderrel és a többivel meglátogatni a spanyol lakosságot, terepjárókkal terepezés, super/sport kategoriával hegymászás, impromptu vagy mi a szösz verseny a map másik felére, majd hegymászás... -
Gawamatsu
senior tag
válasz Thoomaster #2841 üzenetére
Kérdés azután a longes jump eventekből kozárják e ez ta förmedvényt vagy esélytelen lesz másnak ellene.
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #2997 üzenetére
Hol látod a szabályzatba hogy neked nem lehet?
Aljas Kele is lemásolta annak idején a General Lee kocsimatKelecar
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Thoomaster #3026 üzenetére
Annyira csóró vagy, hogy lopni se tuds zaz utcáról?
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz Thoomaster #3180 üzenetére
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ucli
senior tag
válasz Thoomaster #3180 üzenetére
Motor van oda írva
Jó, csak a példánál felejtettem el átírni, nvm
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
válasz Thoomaster #3278 üzenetére
Most látom, hogy mikor copy-paste-eltem a szöveget a "P" elmaradt az elejéről, remélem attól még érvényes.
Hát Segal bácsi nyerte ahogy elnézem.
Hunsegal - 11 pont
Sabee - 9 pontTehát a nyertes az Segal.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #3283 üzenetére
Akadt némi dolgom. De látom megoldottad.
Tehát hunsegal nyert! Írtam is neki mi a kövi "vas".
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #3693 üzenetére
Érdekes hogy ott a gamebe többen is írták hogy de jó lenne változtatni vasárnap estig a határidőt stb... Most meg mindenki kiakadt szinte.
Smoke some weed nigga!
-
ucli
senior tag
válasz Thoomaster #3735 üzenetére
Hurr durr ez több, mint 3
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Thoomaster #3794 üzenetére
A legendás Thoom kék
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #3794 üzenetére
Te is de jelen allas szerint hiaba van mind a kettonknek sot Kovacsnak is sok pontja ha bluuzianak megtobb van. Erre irtam hogy HA IGY MARAD akkor megerdemli mert ez szerintem az eddigi legkemenyebb verseny.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Thoomaster #3917 üzenetére
Kösz, javítva.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Anulu79
addikt
válasz Thoomaster #3928 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet, hogy aki nem nevezett az a simával menjen! Amúgy korábban volt azzal is szépségverseny.
Én úgy értettem, hogy nem ezek a legjobb alkotások, hogy nem valami szemrevalóak a kocsik. De gondolom, hogy ez a kocsi sajátossága miatt van. Nem hiszem, hogy a nevezőkből szállt volna el az ihlet.
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #3928 üzenetére
Nekem már nincs meg a free mivel nem volt garázshelyem ezért csak úgy tudtam nevezni hogy a free kocsimat alakítottam át
Egyszer szerettem volna én is egy ilyen kocsit de azt kell hogy mondjam hogy 900k-ért sokkal jobbak is vannak a játékba tehát ez max annak éri meg akinek a kinézete tetszik.
További probléma hogy ahogy elnéztem 2 indulónak már meg sincs a kocsi.
Mondjuk ha a mostani átlagos tali szinvonalát hozzuk akkor úgyis mindegy...MÁS: Engem is egyre kevésbé köt le a GTA jelenleg, ma is inkább feltekertem kerékpárral ide
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #3995 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de ha igy folytatodik a szavazas akkor szerintem Mambat fogunk tuningolni.
En mondjuk orulnek neki mert nagyon jol varialhato csak megint nem penztarca barat."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #4003 üzenetére
Nincs iranyithatatlan kocsi csak bena sofor van
Nagyon jol lehet iranyitani a Mambat csak kanyar elott kell esszel fekezni. Ha megtanulod iranyitani nagyon szepen tudja dobalni a segget
Viszont ez csak az en tippem egyaltalan nem biztos (de az) hogy Kovacs vegul ezt valasztja.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hűű de fasza, drága?
Szerk.: ja, grat a nyerteseknek és mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
CactuS
Arcképgyáros
Teljesen jó autó kb. az első háromban volt, amit megvettem. Igaz, controllerrel élvezetesebb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Thoomaster #4020 üzenetére
Megjegyezném, hogy nekem 6 pont lett adva, de kivételesen 6-nak is számoltad
-
ucli
senior tag
válasz Thoomaster #4023 üzenetére
Igen, Ő volt az, hurrogjuk le rendesen (jk)
segal:Gotmogh is szemezett a Mambával, de majd kirakom
-
Anulu79
addikt
válasz Thoomaster #4023 üzenetére
Ide vezet a kapkodás. Köszi az infót! Legközelebb jobban figyelek.
-
Segal
veterán
válasz Thoomaster #4065 üzenetére
Egyszer szopo vegigcsinalni 25 stunt jumpot meg a repulos, rally es sima autoversenyeket vegigcsinalni de erdemes a szinek vegett egy delutant raszanni. Emlekszem anno pokersel letoltunk egyszerre minimum 40 versenyt ugy hogy egyet o nyer egyet en
-
Kiskokó
veterán
válasz Thoomaster #4065 üzenetére
Hogy csinálod hogy ilyen jó minőségű marad a kép ?
Nekem a Steam is tökre lerontja de még akkor is ha a tömörítetlen változatot nézem nem azt amit a felhőbe felmentek.
:S| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Thoomaster #6942 üzenetére
Itt is temető? Mint ha McSico képei lennének.
Smoke some weed nigga!
-
szTotyy
őstag
válasz Thoomaster #7034 üzenetére
Ez az Tomasz, jól mondod! Nekem meg azt mondd meg légyszives, amiről már beszéltünk a múltkor ingame, hogy honnan szerezted a frakkodat!! Valószínűleg egy vakegér vagyok, de végigpörgettem kétszer a ruhabolt összes ruháját, de nem találtam frakkot! Vagy unlockolni kell valahogy, vagy valami időponthoz van kötve az elérhetősége, vagy le kell vezényelni egy nyavajás hangversenyt?? Vagy más esetleg véletlenül tudja? Csak mert úgy akarok kinézni, mint egy kib*ott badass pingvin!
[ Szerkesztve ]
-
ucli
senior tag
válasz Thoomaster #7034 üzenetére
Valóban kellene egy nagytakarítás, de az a "gond" hogy senki se sérti a szabályzatot.
-
ucli
senior tag
válasz Thoomaster #7082 üzenetére
Te mit zaklatol teeee
Szabi:. Nem szadiztuk, csak elégettük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika