- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #155 üzenetére
Ebben igazad van.A Pixelek legnagyobb hibája az ára.Ha egy 20-30℅-kal kisebb áron nyitottak volna, sokkal több lenne belőle használatban itt nálunk is. Mondjuk nem ide nekünk szánta a Google ezt a telefont, ahová meg igen,ott a pénz nem annyira számít.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #150 üzenetére
Azért a működésbeli különbség igen jelentős egy XL és egy 5X között.Sokkal jobb üzemidő,szebb kijelző,sokkal gyorsabb,fluidabb működés az azonos gyári szoftverrel.S nem utolsó sorban a minőség érzet is teljesen más.Persze nem egy kategória.Mint írtam nekem is van 5X-em.Az említett 6p remek telefon de lassan , kihal.Így akinek fontos a mindig legfrissebb rendszer és megteheti,az ilyet vesz magának.Persze,hogy nem ér ennyit, mint ahogy egyik gyártó flagshipje sem.
(#153) sheratan Én ezt az álláspontot is teljesen megértem. Nekem is volt nem egy Huaweiem,Xiaomim stb....Mondjuk mindig is a Nexusok álltak hozzám a legközelebb, abból is több meg volt.
És igen,mocsok drága volt az XL,de egyáltalán nem bántam meg.
Mert remekül teszi a dolgát.Ha nem így lenne már rég a következő páciens teljesítene napi szolgálatot nálam. -
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #145 üzenetére
Értem én,csak ezekre nincs szükségem.A dupla kamera biztos jó,de nincs jelen pillanatban minőségbeli előnye a Pixel szimpla kamerájával szemben.Az összehasonlító tesztek ezt alátámasztják.Nem fürdök a telefonnal.A csepp és porállósága bőven elég egy esőben pl. De ha utána nézel láthatod,hogy a vízalatti létet is igen jól bírja.Persze nincs rá gari,de az elég meredek egyes gyártók vízálló telefonjainak esetleges beázásakor is.Nagyon sokat fotózok,viszont nagyon keveset videózók. Így,hogy a család,hogy kiabál
azon az évi két-három felvételen,számomra nem releváns. Nekem ez a jó telefon,hiába mások szerint "ciki,undorító,hányadék,okádék" stb......Másnak meg más a jó,azért vett azt.
Na mindegy,várjuk a vasárnapot,hogy milyen lesz a G6
-
*RLaci*
addikt
válasz
GrooveHero #143 üzenetére
Ja,ja.Volt még benne 5%,és 1 nap 10 óra volt az üzemidő.Volt benne minden.Vagány az a sárga dbrand,bár nekem kicsit meredek lenne
Majd dobj fel képet ha felraktad,kíváncsi vagyok milyen.Hátha beruházok egy kevésbé feltűnőre.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Akkor viszont Te nem jól választottál telefont. Huaweit vagy LG-t kellett volna.
Gondolom végig olvastad a hsz-kat kapott szutykot,mocskot eleget ez a készülék a sok IQ betyártól.Soha eszembe nem jutna egyik topicba sem okádni,azért mert valami nekem nem tetszik.Ha esetleg mégis negatív véleményt kéne alkossak, biztosan nem így tenném mint egyesek...Szóval valahol érthető Just486 kirohanása.
Az XL általad említett 0 extrája nekem tökéletesen megfelel.Nem ad sokat,de amit ad azt úgy adja,ahogy én azt ma elvárom egy készüléktől.Mindenki egyéni preferencia alapján választ telefont.Mint írtad is, nem vagyunk egyformák.Más telefonok említésekor milyen extrákra gondoltál?
Ja,a G6 valószínűleg nekem is játszik.Mármint a Páromnak.Az 5X-ét váltja.
Ő LG fan.
-
*RLaci*
addikt
válasz
GrooveHero #139 üzenetére
Na végre !
Már azt hittem tényleg csak nekem+kakuk100 kolleginának van Magyarországon XL-je.Ha nem haragszol dobnék is egy űberfotót.
50%-os auton van mindig a fényerő. Amúgy teljes mértékben adom amit a telóról írtál,illetve még kiegészíteném az igen jó kamerával.
(#140) Just486 Bár elég sarkosan fogalmazol +1.Nekem is sokat számít a szoftveres rész.Túl vagyok legalább 50-60 droidos telón,de egyszerűen beleuntam a gyártók állandó kamuzásába a frissítéseket illetően.Akár merre olvasgatok mindenhol csak a sírás megy,hogy mikor jön már,mikor jön már........Persze a gyártóknak nem érdeke szorgalmazni az új verziók mielőbbi érkezését.Eddig Nexus,most Pixel tulajként van a legtöbb esély arra,hogy ezt megkapja az ember.Ez valakinek megér ennyi pénzt,valakinek nem.
-
*RLaci*
addikt
A G5 modularitását sztem hagyjuk,tudjuk mennyire nem jött össze.Az S7 edge kijelzője vagy bejön valakinek vagy nem.Sokaknak igen,nekem nem.A duplakamerák a Huaweinél, Applenál jó dolgok,de jelen pillanatban semmi minőségi előnye nincs a Pixel kamerájával szemben.Az IOS-al egyet értek.
-
*RLaci*
addikt
Néha játszom a tesztben említett játékkal,nem tapasztaltam még benne semmilyen dadogást,akadozást.Lemértem az előbb 24 mp. alatt töltött be.Ugyanez elmondható az egész rendszerre.Nincs akadás,dadogás,fagyás,gondolkodás,stb......semmi.Persze ezt el is várom,mert már rég tovább állt volna az XL ha nem így lenne.
-
*RLaci*
addikt
Köszi a tesztet.Már vártam.Nagyjából osztom is az írtakat,bár egy tetszett plecsnit megérdemelt volna szerintem.Mondom ezt két hónap használat után,ami alatt fel sem merült bennem,hogy bármi másra elcserélném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung s22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest