- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Akkor viszont Te nem jól választottál telefont. Huaweit vagy LG-t kellett volna.
Gondolom végig olvastad a hsz-kat kapott szutykot,mocskot eleget ez a készülék a sok IQ betyártól.Soha eszembe nem jutna egyik topicba sem okádni,azért mert valami nekem nem tetszik.Ha esetleg mégis negatív véleményt kéne alkossak, biztosan nem így tenném mint egyesek...Szóval valahol érthető Just486 kirohanása.
Az XL általad említett 0 extrája nekem tökéletesen megfelel.Nem ad sokat,de amit ad azt úgy adja,ahogy én azt ma elvárom egy készüléktől.Mindenki egyéni preferencia alapján választ telefont.Mint írtad is, nem vagyunk egyformák.Más telefonok említésekor milyen extrákra gondoltál?
Ja,a G6 valószínűleg nekem is játszik.Mármint a Páromnak.Az 5X-ét váltja.
Ő LG fan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest