Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz Just486 #140 üzenetére

És mivel jobb folyton naprakésznek lenni ha alapvetően butítva van a szoftver egy gyártós telóhoz képest? Kérdezem ezt nexus tulajként. Maximum érzésre jó az is mint másnak a 6 GB RAM meg a dupla kamera(na jó az LG esetében ennek még haszna is van). Nem annyira bonyolult megérteni, hogy mások vagyunk más igénnyel. Felesleges indulatosan szutykozni más telefonokat mert ugyanannyi joggal szutkozhatják le a Pixel-t ami csak azért drágább mert fel akar nőni a nagyokhoz árban, kb nulla extrával a fedélzeten. Nem vagyok ellene ne érts félre nekem sem véletlenül van Nexus-om, de leszutykozni más gyártók telefonjait az önigazolás kedvéért nem túl okos dolog.
    Gondolkodtam én is a Pixelen az 5X után, de igazából semmi extrát nem adna ahhoz képest, még a kiemelkedően jó kamerájától sem áll távol az 5X-em kamerája. Nincs ok amiért ennyi pénzt kifizessek bárhogy töprengek rajta, mert igazából a naprakész rendszerrel sokat nem érünk hisz a stock android butább mint mondjuk egy EMUI vagy egy UX.
    Meg az a támogatási ciklus sem olyan hosszú. 2 év + 1 év biztonsági mentés (bár az 5X esetében már erre sem fogadnák). Utána root-olhatod ha új verziót akarsz, de ezt ugye más telóknál is meg lehet tenni.
    Így a következő telóm már nem Stock android-os lesz mert árban már nagyon nem reális amit elkérnek ezekért a telefonokért. Valószínűleg G6 lesz az 5X utódja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés