- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Azért pakolják tele különböző szoftverekkel a gyártók a telót, mert tudják hogy sokat a Play store használatára is képtelenek (ex telefonboltoskent nekem is ez a tapasztalatom). Így ezek az emberek nem mondhatják azt, hogy ezt meg azt nem tudja a telefon. Több ember számára maradnak így használható opciók ezek a telefonok amikor legközelebb vesznek telefont. Mellesleg ezek tilthatók 95%-ban.
149 kakuk100 : 5X-em van mint már írtam. Ahhoz képest az anyaghasználat ön kívül mi olyan pluszt ad egy Pixel XL ami miatt ne irhatnék véleményt róla? Merthogy a szoftveres rész az asszisztensek kívül ugyanaz, meg a kezdőképernyőt is Pixel-esre állítottam a Nova segítségével
Ezért nem is látom indokoltnak miért érné többet egy 120 ezres Nexus 6P-től például. Miért erne több mint dupla annyit? A plusz 1 év szoftveres támogatás ennyit érne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest