Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:22

LOGOUT.hu

Google Nexus 6P Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6536) bakkir


bakkir
tag

Na egy kis élménybeszámoló a "nagy" Huawei-jel kapcsoltban.
Írtam egy panaszlevelet, hogy vásárláskor előzetesen megkérdeztem a garanciát, hogy jár-e az európai készülékre és a IMEI-s számla meglétérére. Megírtam, hogy napra pontosan mikor hívtam őket. Még hivatkoztam is, hogy másoknak is ezt megerősítették.
Megírtam, hogy nem javították a készüléket, mert szerintük a nem magyarországi Huawei forgalmalmazta és így nincs garancia rá. (ez módosult áprilisban). Meg Mo-n hivatalosan nem forgalmazzák, pont ezért is hívtam fel őket annó. Megírtam azt is, hogy eközben másnak ugyanezt a készüléket javítják, sőt akár cserélik is. Még a mediamarkt-os csereutalványt is írtam. Ma kaptam a választ, a "pontos" kivizsgálás után. "az Ön által hivatkozott készüléket nem cégünk hozta forgalomba. Ennélfogva cégünknek, mint gyártónak nem áll fenn a Ptk. 6:168 § szerinti termékszavatossági felelőssége."
Felhívtam őket, elmeséltem az egészet. Nem érti, hogy ezt a telefont másoknak miért javították, mikor elvileg nem lehet a jogszabály miatt. Mondtam a mediamarktos esetet is. Erre mondta hogy a huawei partner cége és blablabla, de itt félbeszakítottam, hogy ők sem magyar huaweit forgalmaztak akkor miért ajánlottak fel csereutalványt. A végére ő sem értette, azt mondta, hogy keresem fel a boltot ahol vettem, majd ők megoldják.

Szerkesztve:
Enyémnél is szerepel a Magyarország, mégis leszartak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.