- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
válasz
soultrapp #49108 üzenetére
Ahol dolgozom mindenki átállt wp-re, állítják hogy szeretik de mikor egy alap dolgot behoz a wp (új program vagy szolgáltatás) amit az android 1000 éve tud akkor örülnek, már nem is szólok nekik. Nincs annyi lehetőség, nincsenek programok és ahogy hallom több újra indítás kell mint egy 4.4 ART alatt. Vicc az egész. Ahogy több telefonra kell optimalizálni meghalt a rendszer. Pedig jól indult stabilitásilag.
-
w333
félisten
válasz
soultrapp #46762 üzenetére
Biztosan nem ...
pedig szerintem is nagyon jó lenne
Az csak egy dolog hogy ezt a telefont is az LG gyártotta de szoftveresen semmi köze nincs hozzá, ezt a Google -től kell megkérdezni, de szerinted ha egy nyamvadt % akku nem raktak bele, majd pont a dupla kopp feloldást fogják belerakni ?
Ez egy fejlesztői telefon, ha kellenek az ilyen funkciók használj főzött romokat !
-
petipetya
nagyúr
válasz
soultrapp #46644 üzenetére
Ma fogom megrendelni a mobilinternetet, ehhez gondolom át kell váltani 3g-re. Jól gondolom?
Igen ajánlott, mivel 2G-n nagyon lassú lenne. Igaz, hogy a 3G-n meg több aksit fogyaszt, de ha töltővel rohangálsz, akkor szerintem ez lényegtelen.Adatok engedélyezése:
Igen, engedélyezni kell a menüben. Te döntöd el, hogy mikor kapcsolod ki-be. Nekem például ki van téve a főképernyőre a 2G-3G nevű pehelysúlyú alkalmazás (szerintem ennek a legszebb az ikonja), amellyel könnyedén tudom ki-bekapcsolgatni a netet és váltani 2G/3G között: Play link
Persze rootolt telón megoldható az, hogy mindez kevesebb bökéssel történjen, ám nekem rootolatlan a telóm.Adatbarangolást is be kell kapcsolni?
Nem, sőt ez legyen kikapcsolva. Azt jelenti, hogy külföldi hálózaton is tudsz netezni (horror áron), ha be van kapcsolva.Elvileg megrendelem és menni-e is kell egyből? Apn-nél nem kell állítani semmit?
Elvileg megy majd magától, de ha mégsem akkor automatikusan le tudod kérni a beállításokat a szolgáltatótól itt: beállítások / továbbiak / mobilhálózatok / hozzáférési pontok nevei / menü gomb (=3 pötty a jobb felső sarokban) / alaphelyzetbe állítás. -
szentkuti11
addikt
-
hYpErKe
tag
válasz
soultrapp #45421 üzenetére
Én lcd tisztító folyadékkal és ilyen monitor törlő kendővel, ami ugye nem hagy semmi szöszt, olyannal letörlöm alaposan a telót, és úgy helyezem fel a fóliát és tökéletes.
Ha a fólia szöszös lett akkor azt nagyon nehéz lepucolni de ilyen folyadékkal talán sikerülhet, bár akkor nem tudom, hogy fog tapadni a kijelzőre, szerintem sehogy úgyhogy kezd újból új fóliával. -
NTonee
veterán
válasz
soultrapp #44830 üzenetére
ahogy múltkor is írtam neked, a legtöbb ebayes hirdetésben már szerepel, hogy ajánlott 2A-es (de minimum 1,5A) fali töltővel használni. Régebben ezt nem nagyon írták oda, gondolom volt sok anyázás, amiért nem működtek rendesen. Lehet, hogy aki problémákat tapasztalt, ott ezért volt, de mivel nem én gyártom ezeket, így fogalmam sincs, hogy miért nem működik megfelelően egyeseknél.
Lehet, hogy csak azért, mert szimplán kínai dzsunkás termék.
Nálam a Nillkin (ami egyébként szintén kínai gyártó) normálisan teszi a dolgát, ha usb3-ra, vagy a gyári 1,2A-es fali adapterrel és a gyári kábellel használom. A régi 1A-es htc töltőfejemmel és usb2-vel nem működött. -
NTonee
veterán
válasz
soultrapp #44793 üzenetére
jópofa cucc, de ha a tapadós részek elkoszolódnak rajta, akkor simán lecsúszik róla a telefon szerintem.
Nem hiszem, hogy a nillkin jobb lenne (már ha a magic diskről van szó), max annyival, hogy nem döntött. Bármelyiket veszed, érdemes hozzá beszerezni 2A-es töltőfejet. A linkelt qi töltőnél az eladó kifejezetten kéri, hogy ,,Please make sure the input electricity greater than 1.5A" A gyári N4 töltő csak 1,2A!
A nillkin usb2-re kötve kapcsolgatni fog, nem elég neki, de usb3-al és a gyári 1,2A-es töltőfejjel már normálisan működik. -
zezoka
őstag
válasz
soultrapp #44730 üzenetére
Okosteló, legyen mindig bekapcsolva - mondják. De én kikapcsolom, csak akkor van benyomva, ha kell is a net, szerencsére nem vagyok olyan fontos személyiség, ami a köv. wifiképes helyig ne bírná ki. Emiatt nálam csak akkor van bekapcsolva, ha épp útközben frissítenék, agy neteznék. Egy ideig csináltam, h nem a netet kapcsoltam ki (pont emiatt, hanem csak 3G-HSDPA/Edge között váltogattam. Amikor kellett a net, akkor H, amikor nem, akkor E. De gyári romon macerás, kapcsoló közvetlenül nem állítja root nélkül, úgyh visszaszoktam, már nem nagyon kapok mmst, v jön róla egy sima, h mms-e érkezett, gyorsan bekapcsolom, és letöltődik.
Ha itthon vagy, akkor a barangolás nem kell bekapcsolva legyen (Külföldön meg nem kapcsolom be).
Nem kell h 3G legyen! Elég neki akármi (max később kapod meg, de úgyse tudod mihez képest!
), szal elég az Edge is.
-
zezoka
őstag
válasz
soultrapp #44717 üzenetére
Kapcsold be a mobilnetet, és megjön az mms! Sajna ennél a telefonnál kikapcsolt mobilnettel nem jön meg az mms (küldés műxik, annál annyi időre bekapcsolja, majd ki, ha jól rémlik)! Előző telóimon amikor a mobilnet ki volt kapcsolva, mms akkor is megjött, mert ott arra nem vonatkozott.
Egyébként múltkor én is úgy jártam, h mobilnetem ki szokott lenni kapcsolva, jött az sms, h mms üzenetem érkezett. Gyorsan bekapcsoltam a mobilnetet, meg is jött, felhívtam akitől jött, és azt mondta már órákkal azelőtt küldte.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
soultrapp #44591 üzenetére
Tökéletes a gyári ébresztő, ahogyan az volt a Sony, HTC, Motorola és Samsung telefonok esetében is, amióta az Androidot koptatom.
Amikor valakinek nem ébresztett, akkor mindig egy task killer vagy hasonszőrű alkalmazás volt a hibás.
Emellett az óraátállítás sem okoz gondot.
-
daniele
aktív tag
válasz
soultrapp #44585 üzenetére
Telefon, 3 pötty jobb oldalt, Importálás/exportálás, Importálás a SIM kártyáról.
Azután megjelennek a névjegyek és tudod őket módosítani, de csak telefonmemóriába vagy google névjegyekbe.
Nexusba nem lehet beállítani, hogy mutassa a SIM névjegyeket, sőt SIM-re se lehet stock romon menteni új névjegyet.SIM Contacts, én ezt használom ha új névjegyet mentek el SIM-re, aztán Importálás/exportálással be importálom a telefonba.
-
NTonee
veterán
válasz
soultrapp #44575 üzenetére
én azonnal lerántottam volna.
Fólia hívő vagyok, szerintem kell a kijelzőre, de valami normális. Vannak az érzékelőknél kivágott fóliák, keress rá egyet és rakd rá azt. Ha Bp-en laksz, akkor menj be a "gyorsboltba", ők adnak, ha nincs, biztosan tudnak szerezni és még rá is rakják neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest