- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nemrégiben én is szert tettem egy Nexus 4 telefonra és előjött nála néhány probléma. Amikor megvettem Android 6.0 volt rajta, de én visszaraktam a legfrissebb gyári 5.1.1-et rá.
3 probléma van:
1.: Sötétben a nem lehet jó képeket lőni vele, mert néha nem rakja rá rendesen a vakut. Azt látni, hogy villan, de a kép egyszerűen sötét marad és semmi nem látszik belőle. Próbáltam egy másik kamera appal is, azzal is ugyanez volt.
2.: Másik az skkunál van. Itt az tűnt fel, ha egész nap megy a mobilnet (nem netezek, csak be van kapcsolva, hogy értesítések jöjjenek) akkor már délutánra lemerül (néha ugrál pl 60-ról, leesik 50-re), de ha kikapcsolom, akkor délután is vígan 50-60% körül van.
3.: Ez pedig bejövő hívásoknál fodul elő, ha valaki hív egyszerűen nem reagál. Elhúzom jobbra, de semmi. Ill. ha én hívok valakit akkor is néha 60-szor kell rányomni, hogy elkezdje hívni.Előre is köszönöm a segítséget és elnézést, hogy ilyen hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest