Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freeman007

senior tag

válasz Freeman007 #60180 üzenetére

Na öröm és boldogság :))
    Ezer köszönet Pazirezz-nek a linkért és segítségért :R :R :R

Megpróbálom leírni az egészet:
    Azzal kezdődött, hogy nem reagált a vissza gombra teló (talán total commanderben nyomkodtam), majd mintha észhez tért volna és utólag érzékelte az összes gombnyomást (alsó 3 érintő gombon), azt hiszem innentől köszön el az a sáv.

Újratelepítés több verzióra is - semmi eredmény - ugyanúgy halott maradt az alsó sáv. Az előző hozzászólásomban leírt módon működött, szóval szerintem nem a digitizer ment tönkre - ami később ki is derült.

A linket követve sikerült megcsinálni, mostmár működik tökéletesen a 3 érintőgomb.
    Annyi különbséggel, hogy nem sideload módban hanem a telefonra tettem az Upload.zip-et. A Clockwork recovery-nél nem akart működni az adb sideload parancs - no devices.
    Viszont a Clockwork-öt minden recovery-be lépés előtt fel kell tenni, máskülönben nem hozza be a clockwork menüt (vagy elb...m valamit).

Minimal adb and fastboot -ot használtam. Telefonon usb hibakeresés aktiválása -> adb reboot bootloader -> fastboot oem unlock -> fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.7-mako.img -> clockwork recovey menü -> update from sd card (vagy mi) -> megkerestem a mappát amibe az UPLOAD.zip-et tettem -> feltelepült -> újraindítás -> örömködés :)

A recovery-clockwork....img a minimal adb and fastboot mappában legyen! Itt szenvedtem egy sort, hogy miért dob errort a parancssor amikor fel akarom tölteni az img-t.

Ha netalán valaki ebbe a hibába futna, ez jó megoldás. Frissítésnél vissza kell állítani az update_rollback.zip-pel - ezt nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés