Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60180 üzenetére
Na öröm és boldogság
Ezer köszönet Pazirezz-nek a linkért és segítségértMegpróbálom leírni az egészet:
Azzal kezdődött, hogy nem reagált a vissza gombra teló (talán total commanderben nyomkodtam), majd mintha észhez tért volna és utólag érzékelte az összes gombnyomást (alsó 3 érintő gombon), azt hiszem innentől köszön el az a sáv.Újratelepítés több verzióra is - semmi eredmény - ugyanúgy halott maradt az alsó sáv. Az előző hozzászólásomban leírt módon működött, szóval szerintem nem a digitizer ment tönkre - ami később ki is derült.
A linket követve sikerült megcsinálni, mostmár működik tökéletesen a 3 érintőgomb.
Annyi különbséggel, hogy nem sideload módban hanem a telefonra tettem az Upload.zip-et. A Clockwork recovery-nél nem akart működni az adb sideload parancs - no devices.
Viszont a Clockwork-öt minden recovery-be lépés előtt fel kell tenni, máskülönben nem hozza be a clockwork menüt (vagy elb...m valamit).Minimal adb and fastboot -ot használtam. Telefonon usb hibakeresés aktiválása -> adb reboot bootloader -> fastboot oem unlock -> fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.7-mako.img -> clockwork recovey menü -> update from sd card (vagy mi) -> megkerestem a mappát amibe az UPLOAD.zip-et tettem -> feltelepült -> újraindítás -> örömködés
A recovery-clockwork....img a minimal adb and fastboot mappában legyen! Itt szenvedtem egy sort, hogy miért dob errort a parancssor amikor fel akarom tölteni az img-t.
Ha netalán valaki ebbe a hibába futna, ez jó megoldás. Frissítésnél vissza kell állítani az update_rollback.zip-pel - ezt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest