Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
Sajnálom. B-(
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
David3
őstag
Bár nem ismertem személyesen, de nyugodjon békében!
Szörnyű mik vannak... sajnos mindegy, hogy ki hibájából történik az ilyen. : ( Nekem a munkatársam a múlt hét közepén járt így, csak ők 4-en voltak a családdal, hazafelé tartottak, amikor egy idióta előzött, lehúzódni már nem tudtak, és telibe trafálta egymást a két autó... és mind a négyen horzsolásokkal szálltak ki a kocsiból... ott ők újraszülettek.
-
Scooter74
őstag
A másik dolog, ma reggelre a Nexus 4-re megjött az OTA, fel is telepítettem és kíváncsi vagyok milyen bugok lesznek így, hogy nem csinálok FR-t!
Majd megírom a tapasztalatokat!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
volvoguy
addikt
Nos engem is elért ez az érdekes "jelenség", miszerint felajánlotta az 5.0-t, majd miután csináltam egy Factory Resetet hogy szűz rendszerre menjen fel az L, eltűnt az update. Pontosabban a 4.4.4 az up to date.
Volt már aki így járt, és pár napra rá mégis jött az OTA, vagy menjen a sideload?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
plgr
tag
Sziasztok,
Skype nektek működik 5.0-n (N4)? Én sem hívni nem tudok, sem engem nem tudnak hívni. KK-n semmi gond nem volt vele. Rebootot, Skype reinstallt próbáltam, nem segített. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
OFF / stupid question: be van kapcsolva a helyzetmeghatározás / helyzetjelentés a telefonon, de ha nincs mobilnet a készüléken, ettől függetlenül tudja logolni, hogy merre járok (a google accounts / helyelőzmény fülön)?
-
Bambalazs
senior tag
válasz #59070464 #55322 üzenetére
Valami olyasmi. Pár hete pont néztem, hogy hogyan talált jelet a belvárosban, mikor ki volt kapcsolva a mobilnet, és nem kapcsolódik jelsző néküli wifire. Helyelőzményeken meg látszódott, hogy a Deák téren voltam, bár az odautat légvonalba húzta be a Hősök terétől. Abban a pillanatban az hittem valami bug lehet, de aztán csak megnyugtatott a gondolat, hog a Google mindent lát...
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz volvoguy #55316 üzenetére
OTA frissítés előtt soha ne csináljon senki factory resetet!!!
Pont én írtam, hogy frissítés előtt és után is kell factory reset, bocsánatot kérek azoktól akik miattam nem kapták meg OTA-t. Már kértem moderátort, hogy módosítsa a hozzászólásomat.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
törölt tag
válasz Bambalazs #55324 üzenetére
Amikor kerékpározom, az aggódók szeretnének nyomon követni. De én kikapcsolt mobilnettel tekerek. Ez a funkció adott, ha mutatja merre járok kikapcsolt mobilnettel, akkor mást nem akarok kipróbálni. Kicsit zavaros volt, amit írsz. Tehát működik a nyomkövetés kikapcsolt mobilnettel is? Bocs az értetlenkedésemért.
-
Bambalazs
senior tag
válasz #59070464 #55326 üzenetére
Jobb, ha be van kapcsolva a mobilnet.
Találtam egy példát a közelmúltból: barátnőmmel elmentünk motorozni egyet a kerületben, sok elintéznivalónk volt. A mobilnet végig ki volt kapcsolva, ezért ne kérdezd, hogy a háromszög két távolabbi végét hogyan hozta össze. Ahol sok a jel, ott éppen befogta az otthoni wifit (Lollipop miatt lőttem ki a mobilnetet útközben).
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz #59070464 #55326 üzenetére
A mobilnet azért kell, hogy elküldje az adott tartokodási hely pontos koordinátáit a Google Helyelőzmények szolgáltatásnak. Csak arra akartam rávilágítani az előző kommentekkel, hogy akkor is rögzít, amikor nincs mobilnet - gondolom biztonsági okokból, de a pontos helyelőzményekhez jobb, ha be van kapcsolva a GPS+mobilnet kettős, és akkor a szeretteid is tudnik fogják, merre gurulsz.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz Bambalazs #55327 üzenetére
Hogy tanúsítsam, tényleg nem kell mobilnet, de tud fura dolgokat művelni... pl, voltam Milánóban, a kép szerint még csak Brescia-ig se mentünk, illetve amikor mentem le Szombathelyre Győrből, légvonalban mutatja... viszont amikor hazamentem Keszthelyre, azt szépen mutatta, hogy pontosan merre mentem. Érdekes.
-
hallerlaller
addikt
Közbe lehet nexus 6-ot előrendelni magyar expansys oldalon, 193k huf kicsit húzós. fehér verzió 300 forinttal drágább
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
volvoguy
addikt
Nem miattad tettem. Úgy gondoltam, az új OS tiszta rendszerre települjön, mivel már eléggé be volt lakva a Kitkat. Hiba volt, igy most várok...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
válasz David3 #55335 üzenetére
Nem a megállók. Ha megnézed, 2 pont között mindig egyenes van. Pontosan nem tudom mik, de vagy a mintavételezési pontok, vagy azok a pontok, ahol szerinte eltértél az egyenestől. Amúgy főleg a külföldi részen eléggé ritkák, ez nekem azt mutatja, hogy nem volt bekapcsolva a GPS.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Érdekes témába kezdtünk. Úgy látom többeket érdekel és nem csak én nem vagyok biztos abban, hogy hogy működnek a helyelőzmények valójában.
-
Bambalazs
senior tag
válasz #59070464 #55337 üzenetére
Understanding Google's Android location tracking
Google’s Location History is Still Recording Your Every Move
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bambalazs #55338 üzenetére
Igazából ez a lényeg:
How often Location Reporting updates your location data isn't fixed. Frequency is determined by factors like how much battery life your device has, if you’re moving, or how fast you’re moving.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kmisi99
addikt
Felraktam ma az új nexus 4 telefonomra az 5.0 hivatalos frissítéssel és feltűnt hogy alul a gombsáv amin vannak az érintő gombok nem szép átlátszó hanem egy ronda fekete háttere van. Illetve az alkalmazásoknál is ronda fekete háttér van míg úgy tudom ilyesminek kellene lennie [link]
Ezt hol tudom beállítani? Már feltúrtam a beállításokat érte.
-
HZoli87
veterán
-
NTonee
veterán
válasz kmisi99 #55340 üzenetére
az alap nem tudja, a N4 ezt nem kapta meg. A Google Now Launcher hiányzik, de telepíthető. Van még Nova Launcher is, ami tudja ezt és jól testre is szabható.
-
kmisi99
addikt
Így tökéletes köszönöm mindenkinek!
-
Winne
nagyúr
Nálam egyelőre a Viber az egyedüli baki, az nem akar menni, timeout. Minden más eddig megy szépen ugyanúgy.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
vicamuso
tag
OTA pipa. Nekem reggel egyből dobot egy touch wiz összegumbancolódást 5perc használat után... Nem müködött az alsó touch sáv majd , beragadt és rányílt a menü. Gyönyörű volt.. Egyébként szvsz tetszik. Ja vol force reset 1 hete... Érdekesség h nekem az uc browseben megnyitott fbook nem smooth.... Illetve nekem ez a hivásinfó menü meg az inditott hívás kicsit windowsos, csempés a színek. De lehet én vagyok a maki.. Allinall Tetszik!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- MárkaLánc
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Windows 11
- Bambanő háza tája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest