Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez szakmai topik, fejezzétek be a trollkodást!
-
bubi92
őstag
sziasztok
ma lettem n4 tulaj. milyen romot érdemes rárakni?
-
w333
félisten
-
Cseri0058
őstag
Play áruházban vannak filmek kategória már
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Megjelent a factory image a Nexus 9-reA kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Lacka89
aktív tag
Lassa, de biztosan...
-
EszesNorbi
tag
hali kinek milyen akksi jött be, ebayról? ami gyorsan ideér, árban jó, és tényleg jó gyári alkatrész? napokban fogok rendelni
-
zezoka
őstag
válasz SamS20 #53545 üzenetére
Nekem egyik sem okoz problémát (habár fact image-t már rég raktam fel, utánna kell néznem, mivel kell feltolni)! Miben más (több) az OTA, hogy a fact image ennyivel egyszerűbb/jobb/gyorsabb lenne (azt hittem ugyanazt csinálja, csak nem én töltöm le,és rakom rá, hanem intézi a telefon)?
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
-
NTonee
veterán
válasz zezoka #53583 üzenetére
Az ota frissítés az egy frissítés, a factory image pedig a komplett operációs rendszert tartalmazza. Az ota frissítés kicseréli a meglévő rendszer alatt a megváltozott fájlokat, a factory image pedig nulláról újrahúzza az egészet, töröl mindent, teljesen alaphelyzetbe állítja a készüléket.
-
zezoka
őstag
De ha OTA után Fact reset , akkor is ugyanaz a vége nem?
De akkor a Fact image tényleg talán szűzebb szűz, és komplettebb lesz!
Manapság milyen progival szokás azt feldobni (pláne h elég sok változás lesz a Lolipop-ban)? Utoljára másfél éve raktam fel fact image-t, mikor bootloopba kerültem egy OTA alatt - 30-40% körül kezdtem bele, bár tudtam, h nem szabad, és megdeglett, utánna OFFon töltés után meg már bootloop volt... Hiába balf..ság ellen nincs orvosság!
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz zezoka #53586 üzenetére
Factory reset lényegében csak wipe cache és wipe data. És wipe internal storage ha kéred. Factory image pedig minden létező particiót formáz.
Én is parancssorból teszem fel, egy .bat fájlt számomra egyszerűbb futtatni, mint egy toolkitben minden félét pipálgatni, kattintgatni. De izlések és pofonok.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Csaby25
őstag
válasz zezoka #53586 üzenetére
To flash a system image:
1. Download the appropriate system image for your device below, then unzip it to a safe directory.
2. Connect your device to your computer over USB.
3. Start the device in fastboot mode with one of the following methods:
- Using the adb tool: With the device powered on, execute:adb reboot bootloader
- Using a key combo: Turn the device off, then turn it on and immediately hold down the relevant key combination for your device. For example, to put a Nexus 5 ("hammerhead") into fastboot mode, press and hold Volume Up + Volume Down + Power as the device begins booting up.
4. If necessary, unlock the device's bootloader by running:fastboot oem unlock
The target device will show you a confirmation screen. (This erases all data on the target device.)
5. Open a terminal and navigate to the unzipped system image directory.
6. Execute the flash-all script. This script installs the necessary bootloader, baseband firmware(s), and operating system.Once the script finishes, your device reboots. You should now lock the bootloader for security:
1. Start the device in fastboot mode again, as described above.
2. Execute:fastboot oem lock
Locking the bootloader does not wipe any data, but when you want to flash it again, you must run fastboot oem unlock again, which will wipe the data.
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
nagyúr
válasz mcsabi84 #53596 üzenetére
2 éves a telefonod, tehát elvileg már nem is kéne adniuk, de mégis kapod, jófejségből, ráadásul ingyen.
Szerintem várjál.Amúgy pedig, ha visszakeresel, tavaly valami november 15-20 körül kezdtek jönni az ota frissítések, előtte való évben is kb. ekkor. Az azt megelőző évben pedig decemberben jött az ICS.
szóval, türelem, rózsát terem.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NTonee
veterán
válasz mcsabi84 #53596 üzenetére
Szerintem csak annyi a gond, hogy túl sok az értelmetlen hsz, oldalakon keresztül csak azt lehet olvasni, hogy jön - nem jön, ekkor-akkor lesz, a disznók megint átvertek.
Lesz, kész, téma lezárva, mindenki észre fogja venni, mert úgyis rögtön be lesz linkelve még a wc falán is. Vagy nyitni kell egy "Google hírek, pletykák" topikot is, ahol készüléktől függetlenül lehet kitárgyalni a sorozatos sajtó által kitalált 99%ban helytelen információkat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos tablet topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest