Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked B650M van, ez azért érdekes, mert az ASUS kiemeli, hogy B650, B650E, és Z790 Chiposetnél van ez. Már az is érdekes, hogy miért találták ki, hogy Realtek helyett Intel-t tesznek egy egyébként AMD AM5-ös alaplapra. Lehet volt nekik felhalmozva egy csomó, vagy olcsóbban kapták, de ez persze csak ötletelés. Mindenesetre nekem még eddig nem volt ilyen élményben részem, hogy AMD-s alaplap Intel hálókártyával!
A laptopban amiben egy ASUS 713QM alaplap volt, Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111) volt.Persze az is valószínű, hogy 2,5 Gbps-os Ethernet típusból és gyártóból is kevesebb van mint 1 Gbps-osból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest