- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mifi75
csendes tag
Jelenleg iPhone 4-et használok, de a sablonos egyforma ikonos felület - nekem - dögunalmas, túl egyszerű, ezért az iPhone mellé a nyáron vettem - és azóta már el is adtam - egy Samsung Omnia 7-et, de hiába erős a hardver és szép a készülék, ha a hozzá letölthető szoftverek gyengék.
Most a héten egy Xperia Arc-ot vettem, 2 napja tesztelgetem az iPhone mellett. Úgy nézem, hogy Androidra szinte minden program létezik, amit az iPhone-on használtam és megszoktam. Viszont elsőre úgy látom, hogy a belső memória kérdése itt is problémát jelent, akárcsak anno a drága Nokiáknál (N95, N97) Symbianon.
Sajnos úgy látom, hogy az Android sem oldja meg a belső tárhely problémáját. Az Arc-ra most kb. 20 alkalmazást telepítettem, de már állandóan belassul.
Már használom az App2SD segédprogramot, de esetleg érdemes rootolni az Androidot azért, hogy a Xperia Arc belső memóriájából minden programot át tudjak helyezni az SD kártyára (pl. Link2SD), vagy ez sem oldja meg a problémát? Vagy mondjuk a Samsung Galaxy S II a megoldás a maga sokkal nagyobb belső tárhelyével és memóriájával? Bár nekem a Xperia jobban tetszik, de a lényeg sajnos a belső - az pedig a számok alapján egyértelmű, de gyakorlatban nem tudom mi a helyzet.
Xperia Arc
320 MB belső tárhely, 512 MB RAM
Galaxy S II
16 v. 32 GB belső tárhely, 1 GB RAMSzóval szerintetek érdemes a Xperia Arc-ot finomhangolni vagy reménytelen a dolog és inkább a Galaxy S II a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest