Új hozzászólás Aktív témák

• mifi75

csendes tag

Jelenleg iPhone 4-et használok, de a sablonos egyforma ikonos felület - nekem - dögunalmas, túl egyszerű, ezért az iPhone mellé a nyáron vettem - és azóta már el is adtam - egy Samsung Omnia 7-et, de hiába erős a hardver és szép a készülék, ha a hozzá letölthető szoftverek gyengék.
    Most a héten egy Xperia Arc-ot vettem, 2 napja tesztelgetem az iPhone mellett. Úgy nézem, hogy Androidra szinte minden program létezik, amit az iPhone-on használtam és megszoktam. Viszont elsőre úgy látom, hogy a belső memória kérdése itt is problémát jelent, akárcsak anno a drága Nokiáknál (N95, N97) Symbianon.
    Sajnos úgy látom, hogy az Android sem oldja meg a belső tárhely problémáját. Az Arc-ra most kb. 20 alkalmazást telepítettem, de már állandóan belassul.
    Már használom az App2SD segédprogramot, de esetleg érdemes rootolni az Androidot azért, hogy a Xperia Arc belső memóriájából minden programot át tudjak helyezni az SD kártyára (pl. Link2SD), vagy ez sem oldja meg a problémát? Vagy mondjuk a Samsung Galaxy S II a megoldás a maga sokkal nagyobb belső tárhelyével és memóriájával? Bár nekem a Xperia jobban tetszik, de a lényeg sajnos a belső - az pedig a számok alapján egyértelmű, de gyakorlatban nem tudom mi a helyzet.
    Xperia Arc
    320 MB belső tárhely, 512 MB RAM
    Galaxy S II
    16 v. 32 GB belső tárhely, 1 GB RAM

Szóval szerintetek érdemes a Xperia Arc-ot finomhangolni vagy reménytelen a dolog és inkább a Galaxy S II a megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák