- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klari164
csendes tag
válasz
graver40 #1968 üzenetére
Szia Évi! Én nem tudom, miért van ez, egyik pillanatban jól érzem magam,aztán hirtelen beáll a derekam. Délelőtt ledőltem szusszanni egyet és alig bírtam felállni. Mintha kést forgatnának a bal oldalamba és lábamba. Ha lábra állok hihetetlenül fáj. Semmi megterhelőt nem csináltam és egyszerre csak meglett a baj. Nem hiszem, hogy ennek így kell lennie. Már egy marék fájdalomcsillapítót vettem, de csak 2-3 órát segített. Most 5-6 óráig ki kellene bírnom. Szakad rólam a víz, az is rohamokba jön rám. Nappal is meg éjszaka is. Hiába eszem a hashajtót, a zabpelyhet, nem bírok wc-re se menni. Most hozattam keserűsót, holnap reggel azzal kezdek. Én is annyira szeretnék már gyógyulni és mikor elkiabálom, hogy jobban vagyok, mindig bosszút áll a derekam. Pedig Isten látja lelkem, nem hagyom el magamat. Sajnálom. hogy Te is szenvedsz, mert ez borzasztó érzés. Az adókedvezményt mindenképpen próbáld meg. Beszéld meg a dokiddal, hogy Te erről nem tudtál és adja meg visszamenőleg a műtétedig., ami 4 éve volt. Most itt a másik sérved, beteg vagy. Ha megadja a dokid visszamenőleg, 4 évet igényelhetsz vissza. Az azért nem kevés pénz. Érdemes megpróbálni. Csak olyan papírt kérjél az adóhatóságtól, amilyet leírtam. Tudni fogják, miről van szó. Tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön, mert a mai világban minden fillérre szükségünk van. Pihenjél és kellemes, fájdalom mentes hétvégét kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gombászkönyvek egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!