- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
graver40
csendes tag
válasz
klari164 #1862 üzenetére
Klári, csavarozás után lassabb a felépülés, úgy tudom. Sajnálom, hogy nem tud hamarabb fogadni az orvosod. Akkor csak a kitartás, meg a türelem van, hátha lassacskán javulni fog, lehúzódik az ödéma, vagy valami.
Igen, az előző műtétem után is sokat segített a gyógytorna, főleg a 3 hónapos, ahol már elég kemény gyakorlatokat kellett csinálni. Eleinte nehezen is ment, jól elfáradtam, de pár hét után érezhető volt a javulás, jobban terhelhető voltam, az itt-ott jelentkező fájdalmak is elmúltak.
Egy óra gyaloglás?! Most munkába járásnál az egyik szakaszon 1 km-t, a másikon 1,5 km-t kell kb. megtennem, de kikészít. A derekam bírná, csak a jobb lábam nem akarja, és emiatt a balt is túlterhelem a bicegéssel. A munka nem olyan megterhelő, ülőmunka ugyan, de szinte bármikor felállhatok, járkálhatok, stb.
Ha keményebb fizikai lenne, akkor nem mentem volna még vissza. De ez, hogy nem tudok hosszabb távot gyalogolni, meglepett, mert még itthon voltam, akkor is mászkáltam, pl. hoztam-vittem a gyereket a suliba/suliból. S amit még nem értek, nagyon bevizesednek délutánra a lábaim, a bal kevésbé, de a jobb erősen, és így még jobban feszül. Megijeszt, mert nem tudom mire vélni.
Nekem azt mondta most az orvosom, hogy kb. 10% az esélyem, hogy kiújul a sérvem. Persze, tudom, hogy ez a gerinc már sosem lesz olyan, mint rég, és előfordulhat, hogy idővel engem is össze kell csavarozni, de egyelőre ebből a mostaniból szeretnék felépülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN