Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Nekem is cicereg bizonyos fordulaton, de hamar túl van rajta így annyira nem zavar (nem is biztos hogy minőségi, hanem inkább konstrukciós hiba lehet). Majd figyelni fogom, hogy van-e változás a jellegében, mértékében vagy előfordulásában. Ha a 3év gari alatt letérdel, akkor legfeljebb visszaviszem.

A gigát azért nem küldtem vissza, mivel apróról volt és a 470-et cseréltük értékegyeztetéssel. A srác garcserébe kapta, de ki sem bontotta, viszont az elállás már leketyegett róla.. A baj sosem jár egyedül.
A Seasonic elvileg jó márka, nekem két tápom is volt/van tőlük, de én elégedett vagyok, viszont azok régebbiek így az újabb darabok lehetnek gyengébb minőségűek. A tendenciát látva most cseréld egy 40k-sra hátha ez már egyáltalán nem fog zörögni.
Én amúgy egy ilyen táppal nem szaroznék, cseréltetném azonnal, ha van rá lehetőségem, aztán dugják, ahova akarják.. -
kolopele
nagyúr
Jól kifogtad, a srácaimnak is két Seasonic van már egy éve, ráadásul az SII - es széria, nem is a focus, még sincs semmi hangjuk. Giga esetében sokkal nagyobb az esély a kerregő ventikre, kivéve az új Aorus szériát, mert az már nem ugyanaz mint volt a sima windforce, van nálam egy 2060 Super, még a ventik sem úgy néznek ki rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én amúgy egy ilyen táppal nem szaroznék, cseréltetném azonnal, ha van rá lehetőségem, aztán dugják, ahova akarják..