Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Na 1 hónap után behalt a tesztben szereplő kártya, nem ad képet egyáltalán, de betölt a Win.

-
Sundesz
addikt
Tiszteletben tartom a véleményed, de:
Nem azt írtam, hogy egy árban vannak, hanem hasonló. Én konkrétan a Sapphire kártyáját teszteltem, amit megkaptam annyiért, amennyibe egy 750 Ti került. 3 hete - amikor vásárlás előtt álltam - viszont az árak is másak voltak, 40 alatt nemigen volt 750 Ti. A cikk meg 2 hete született.
Konzolportokkal játszunk, ami miatt nem kell évente duplázni a VGA-k teljesítményét a gyártóknak, mert 3-4 éves kártya is jól elboldogul ma. Hol az ellentmondás?
1% különbséget legyen jó indulattal a két driver között a HD 5850 esetében. Sajnos számomra bebizonyosodott már, hogy az újabb driverekkel nem mindig jár jól egy sok éves VGA. Ráadásul a 13.1 nem mondható réginek, volt idejük reszelni 2009 óta a HD 5850-en. De aláírom, hogy egy verzióval kellene tesztelni.
Majd ha végére érsz a cikknek, akkor láthatod, hogy dicsérem a Maxwell-t. Szó sincs elfogultságról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest