- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Érdekes amiket mondasz.
Nekem MSI-ről nem a minőség jut eszembe, bár tény hogy az alaplapjaikat ismerem jobban és azok nem a legjobbak.
Az asus tényleg jó alkatrészekben (kész termékeik szarok, pl laptopjaik), de feláras. Nem minőségibb annyival, mint amennyivel drágább szokott lenni.Sapphire esetében tény, hogy nekem egyedi hűtésű példányom van, de ez halkabb, mint a tápom, szóval nem tudom mi lehet a gond a többivel.
Majd ha a következő kártyát tervezem megvenni, akkor úgyis utánaolvasok, mert ezek az infók szinte szériánként változnak, de te vagy az első, akit szidni látok.
Amúgy én speciális eset vagyok, mert szinte soha semmilyen elektronikus eszköz nem szokott tönkremenni nálam. Sőt, általában a közelségemtől megjavulnak.
Tudjátok, vannak azok az emberek, akik hozzá sem nyúlnak, de ha a közelébe mennek valaminek, az tönkremegy. Na én az inverzük vagyok. Mindig hívnak, hogy valami nem jó, és ha odamegyek, akkor megy magától.
A garanciásoknál dolgoznak még olyanok, mint én, és akkor jársz úgy, hogy beviszed és ott nem sikerül előhozni a hibát, ami otthon bezzeg folyton előjön. -
janos666
nagyúr
Mostanában nem tudom mi a helyzet, de pár éve tudtommal ők gyártották gyakorlatilag az összes AMD referenciakártyát (legalább is a középkategóriától felfelé), amiknek a nem túl halk hűtésen kívül nem igazán voltak jellegzetes problémai, de az sem közvetlenül az ő hibájuk volt. Az egyedi VaporX és főleg Toxic modelleket pedig rendszeresen dicsérni szokták, hogy tényleg jó a hűtés és pöpecül van összerakva a NYÁK is, minőségi alkatrészekből.
-
Sundesz
addikt
Tiszteletben tartom a véleményed, de:
Nem azt írtam, hogy egy árban vannak, hanem hasonló. Én konkrétan a Sapphire kártyáját teszteltem, amit megkaptam annyiért, amennyibe egy 750 Ti került. 3 hete - amikor vásárlás előtt álltam - viszont az árak is másak voltak, 40 alatt nemigen volt 750 Ti. A cikk meg 2 hete született.
Konzolportokkal játszunk, ami miatt nem kell évente duplázni a VGA-k teljesítményét a gyártóknak, mert 3-4 éves kártya is jól elboldogul ma. Hol az ellentmondás?
1% különbséget legyen jó indulattal a két driver között a HD 5850 esetében. Sajnos számomra bebizonyosodott már, hogy az újabb driverekkel nem mindig jár jól egy sok éves VGA. Ráadásul a 13.1 nem mondható réginek, volt idejük reszelni 2009 óta a HD 5850-en. De aláírom, hogy egy verzióval kellene tesztelni.
Majd ha végére érsz a cikknek, akkor láthatod, hogy dicsérem a Maxwell-t. Szó sincs elfogultságról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest