Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duvad
újonc
válasz
BlueAthlon #20 üzenetére
HAT BIZTI H VALAMI BAJA VAN NEKEM IS 8400GS-M VAN DE EGY HANGOT SEM AD KI
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Nekem 1,5 napig volt alkalmam ismerettséget kötni egy 8400GS-sel, a Gigabyte jóvoltából. A vga passzív low-profilos kialakítású. Elég nagy fenntartásokkal álltam elötte, de mikor elkezdtem rajta tdu-ni, iletve Grid-elni... Hát az csúnyán meglepett, hogy bírja. Igaz, nem egy 1650XT, az élsimítás kilőve, picit lassabb is, de olyan laza 40% tuning után, már ez nem volt akadály. Csak azt bánom, hogy az alaplap kihalt alóla hajtás közben
és még csak tesztet sem csináltam. De egy megmaradt! 40% tuning hatására kb 6-8 fokot melegedett fel. (teszem hozzá sharkoon revenge value házam van)
Nem mondom, hogy minden vágyam egy ilyen kari, de azért megnézném meddig bírja a húzást.
-
ßrainiac
addikt
Nekem COD4 40 fps fölött megy 1024-ben shadow és specular off,
AF-et az istennek sem tudom működésre bírni, 88gt karimnál ue. volt.
(Ha vki tudja miért, pls help..)HD-t gyönyörűen lehet nézni a 84gs-sel, kicsi a cpu használat is.
(720p Ironman for example..)Jelenleg 630/1350/880-on megy, de akárhogy húzom 62C fölé nem megy.
FurMark-ot használok, nem hal be meg semmi.
Mindjárt húzom tovább, sajnos RivaTuner nem engedi 675/1445 fölé,
szaraxom picit a venti ford. szabályzással is, kíváncsi vagyok lehet-e
jobban hűteni.A kártya egy Galaxy 8400GS DDR2 64bit csoda, 450/400/963-as gyári
értékekkel, a tuning jelenlegi állása:GPU órajele (Geometric Domain) overclock: 40%
GPU órajele (Shader Domain) overclock: 40%
Memória órajel 441 MHz 10%Szerk.
Kifelejtettem a konfigot:
AMD 9750 X4 (2,4-en, alapon) GB 790FX, 4GB ram (XP miatt 3,25 asszem)
-
Clain
tag
sziasztok !
valaki belinkelné lécci a tesztet ? csak mert nem találom !
kösszi -
TPeti
tag
Meglepő az eredmény ! Köszi az írást.
Egy ilyen kártyára kellene igazából a passzív hűtés. Nem sokat jósolok a pici ventinek.
HD film tesztekben nem gondolkoztál ?
-
BlueAthlon
senior tag
Szép.
Az viszont nem szerencsés hogy beleírod, hogy ennyire gyenge a kártya, meg iszonyatosan lehúzza a konfigot. Megfogalmazás szempontból hibás a mondat, mert a leendő érdeklődők fejében ez marad meg, hiába tartod jónak az értékelés végén.
Ennyi pénzért igenis megéri mint új kártya ,de ne felejtsük, budget gépekbe van pozicionálva. Tudom használtan lehet gyorsabbat venni, de ne keverjük a szezont a fazonnal.
Ezek csak jótanácsok, nehogy zokon vedd őket..
Üdv: Tibi
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
greatchaos #16 üzenetére
Leadtek 8400 Extreme teszt eredmények :
Asrock AliveNF6G-VSTA
4600+ X2 Processzor
2x1G 800MHZ Geil Black Dragon
160G Samsung vinya, Nec DVD-RWKártya gyári 500/1250/500 on.
3dmark05: 4648 Pont
3dmark06: 2110 pontTuningolt 550/1366/550 értéken ( 10% emelés )
3dmark05: 5101 pont
3dmark06: 2347 pont -
gtamate2
veterán
Nekem a 8600Gt-m irgalmatlanul zúg, de csak játék közbe :S
Nagyon furcsálom... -
t256
őstag
Kiegészítettem a tesztet 3DMark eredményekkel.
-
t256
őstag
válasz
greatchaos #14 üzenetére
Majd megnézem hűtő nélkül is. Mert most vagy a 2 db 12cm-es házventit hallom vagy a VGA-t.
-
greatchaos
addikt
válasz
BlueAthlon #15 üzenetére
hát, akkor kicsit elbizonytalanodtam, mert halk kéne. de sztem rá tok majd applikálni egy halk hütecset
tuningban mérted? -illetve engem egy 3dmark 03/05/06 nagyon érdekelne, nem tudsz vele szolgálni?
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
greatchaos #14 üzenetére
Hangos, 20+ példány bizonyítja...
HDMI átalakítót én nem találtam a dobozaikban....
Pingvin jó bolt
-
greatchaos
addikt
nagyon szemezek a kártyával. egyikőtök azt mondta, hogy halk, a másik, hogy hangos, akkor most melyik? - hdmi átalakítót adnak hozzá?
ezt a leadteket akarom venni, tuningoltat. kecskeméti kiskerben 9500 alatt van
-
BlueAthlon
senior tag
Szia. A teszt tetszett, ebben az árkategóriában tényleg ő az egyik legjobb új vétel.
Rendesen gyorsabb mint a sima 8400GS. Sőt kicsivel tovább is lehet még tekerni az órajeleit (10-20%).
Viszint 1024x768 nál nagyobb felbontásra nem ajánlott, és élsimítást is felejtsd el rajta. ( Se fillrate se memóriasávszélessége nincs hozzá). Egyetlen hátránya van, a hűtője elég hangosan teszi a dolgát, bár tudom ez nem mindenkit zavar.
Amúgy újabb játékok is elmegyegetnek vele 800 vagy 1024 ben... elég szépen. Integrált 6150 után tényleg szép ugrás mindenkinek, maga a kis kártya kellemes társa lehet egy 4000+ X2, E2160 és társai procinak egy budget gamer gépbe.
Amúgy már olcsóbban is kapható, mivel a Leadtek nem árazta fölé a márkatársak 8400eseinek..(inkább alá). Jelenleg 6990+fa beszerzési ára van, pesti kiskerekben 10 alatt megkapja az ember.
P.S.: némi tuningot eszközölvén: 550/1366/550 en járatva, a Cod4 is szépen megyegetett vele 1024 ben, sőt a Crysis is 800 mediumon, csak az árnyékok minőségét kellett alacsonyra venni, de azt se biztosan. ( Többi mind maradt mediumon)
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Na igen pl: egy Baldur's Gate 2 akinek még nem volt meg
szerintem akkora klasszikus ,h huu.
. Egyébként is több az olyan játék ami elfut rajta mint ami nem
.
-
Geffry
aktív tag
Nekem Galaxy 8500GE-m volt, hasonló kategória, éppcsak annyival jobb hogy GDDR3 van benne. De akkoriban még egy mATX laphoz vettem szóval hatalmas teljesítmény volt az alaplapi 6150-hez képest
(kemény 2pixel és 1 vertex csatornával)
A 8600ról annyit hogy most Galaxy 8600GE-m van 512 GDDR3-al 128bit-es busszal és mit ne mondjak életem eddigi legjobb vidkártyája. Cimborám Ati X1950pro-ját utoléri tesztekben (nem hagyja le de szorosan mögötte van)
Amúgy nagyon jó kis írás lett! -
azbest
félisten
Hmm, meglepően jól teljesített. Sokkal gyorsabb mint az integrált gf6150em
-
gtamate2
veterán
Jó kis írás!
Kár hogy csak ennyi tesztet végeztél kíváncsi lettem volna többre is.
Amúgy ez egy netezésre, képszerkesztésre tervezett videókártya, lehet látni a cod4 eredményéből is.Nekem speciel egy kicsit erősebb 8600GT-m van 512Mb GDDR2 Ram-mal, de codba 125 fix fps-em van normálon, és 50-90Fps maxon csak néha hangos a hűtése.
A te kártyád hűtése milyen volt? -
törölt tag
Elég jó kis írás... egy kis tanács a font stílusokat a paragrafus formázó tag-eken belülre tedd. Akkor működni fog normálisan..
Amugy Cod4-ben az egyéb részletességek (Textura stb) maxon voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest